Hoppa till verktygsfältet

Har du redan bekantat dig med SHVS Näring?

Vår digitala näringstjänst SHVS Näring som lanserades i slutet av år 2021, ger dig tillgång till mångsidiga funktioner oberoende av tid och plats.

I tjänsten SHVS Näring kan du följa med hur du uppnår dina egna mål, få tips och recept, delta i individuell färdighetsträning som du genomför självständigt eller så kan du till exempel anonymt ställa frågor till en näringsterapeut om sådant som du funderar på.

SHVS Näring innehåller podcaster där experter inom välbefinnande och hälsa på ett lättsamt sätt diskuterar hållbara matval i vardagen och hur man hittar motivation.

Om du är kunskapstörstig så finns också artiklar och test, som hjälper dig att se hur omgivningen, kulturen, inlärda vanor samt biologin påverkar de val du gör i vardagen och ditt välbefinnande. 

Så här får du tillgång till tjänsten

Logga in på webbtjänsten Self och klicka på länken som du hittar där och skapa ett konto på SHVS Näring (Self > Hälsobefrämjande tjänster > SHVS Näring). Tjänsten fungerar via applikationen MealLogger Plus. Ladda ner appen från appbutiken och logga in på tjänsten.

Läs också: Nu kan du ladda ner SHVS Näring till din telefon (3.12.2021)

Logo: SHVS Näring.