Hoppa till verktygsfältet

TIDSBESTÄLLNING

Kontakta oss i SelfChat eller ring ditt serviceställes telefontjänst, så bedömer vi ditt vårdbehov och bokar en mottagningstid vid behov.

E-TJÄNSTER

I vår e-tjänst för studerande kan du enkelt och snabbt uträtta ärenden som gäller din hälsa. Kolla in Self-tjänsten här.

SERVICESTÄLLEN

HÄLSOINFORMATION

Är du orolig över din hälsa? Sök information och egenvårdsanvisningar i vår hälsodatabank för studerande.

VÅRA TJÄNSTER

Ny studerande välkommen till SHVS!

Du är som universitetsstuderande hjärtligt välkommen att använda hälsovårdstjänster hos oss. SHVS är studerandes stöd för hälsa och välfärd. Dessutom stöder vi studiesamfunden i ärenden relaterade till hälsa.

distanstest för könssjukdomar

Gratis distanstest för könssjukdomar

Misstänker du klamydia eller gonorré? Med hjälp av det avgiftsfria distanstestet får du snabbt och enkelt svar på dina misstankar om klamydia eller gonorré. Om du fick ett positivt testresultat så kontakta ditt eget serviceställe för att få en bedömning av vårdbehov. Ifall servicestället är stängt så kontakta din egen hälsovårdscentral.

KOLLA OCKSÅ

SHVS 2021

Följ framskridandet av SHVS expansionen

Lagen om studerandehälsovård för högskolestuderande träder i kraft 1.1.2021. Lagreformen medför många förändringar för SHVS i bland annat kundmängden, personalstyrkan och i allt större servicenetverk.

Distansmottagning

Välkommen på distansmottagning

Nu kan du kan komma på distansmottagning i många ärenden som berör din hälsa. För att komma på distansmottagning behöver du en dator eller en smarttelefon. Distansmottagningar sker i Self i enlighet med SHVS:s dataskydd.

Nyheter

SHVS förstärker en växande organisation: Fem regionala direktörer tar ansvar över ledandet av tjänsterna och resultaten

Nyheter
Från 1.1.2021 organiseras SHVS i fem serviceområden. För dessa serviceområden har det valts fem resultatansvariga regionala direktörer .

Instruktioner om hur du sköter dina ärenden under coronavirusepidemin

Nyheter
Se instruktionerna om hur du sköter dina ärenden hos SHVS och hur du uppskattar ditt eget mående, om du misstänker att du har fått coronavirussmittan.

Ny studerande välkommen till SHVS!

Nyheter
Du är som universitetsstuderande hjärtligt välkommen att använda våra tjänster. Läs mera om SHVS tjänster.

Serviceställens renovering förorsakar tillfälliga störningar i serviceverksamheten

Nyheter
Förberedelserna framskrider i SHVS serviceställen inför den växande verksamheten 1.1.2021. Alla serviceställen renoveras så att det kommer att finnas mera mottagningsutrymmen. Renoveringarna kan förorsaka tillfälliga störningar i serviceverksamheten.