Siirry sisältöön

Oletko jo tutustunut YTHS Ravitsemukseen?

Loppuvuodesta 2021 julkaistu digitaalinen ravitsemuspalvelumme YTHS Ravitsemus tuo ulottuvillesi monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta.

YTHS Ravitsemus -palvelussa voit esimerkiksi seurata omien tavoitteidesi toteutumista, saada vinkkejä ja reseptejä, osallistua yksilöllisiin omatoimivalmennuksiin tai vaikkapa kysyä anonyymisti ravitsemusterapeutilta mieltäsi askarruttavista kysymyksistä.

YTHS Ravitsemuksen podcasteissa hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaiset keskustelevat rennolla otteella kestävistä ruokavalinnoista arjessa ja motivaation löytämisestä.

Tiedonjanoisille on tarjolla artikkeleita ja testejä, jotka auttavat tunnistamaan, miten ympäristö, kulttuuri, opitut tavat sekä biologia vaikuttavat arjen valintoihin ja hyvinvointiin.

Näin saat palvelun käyttöösi

Kirjaudu Self-palveluun ja luo sieltä löytyvän linkin avulla tunnus YTHS Ravitsemukseen (Self > Terveydenedistämisen palvelut > YTHS Ravitsemus). Palvelu toimii MealLogger Plus -sovelluksessa. Lataa sovellus puhelimen sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään palveluun. 

Lue myös: Lataa nyt YTHS Ravitsemus puhelimeesi 3.12.2021

YTHS Ravitsemus -logo.