Hoppa till verktygsfältet

Nya serviceformulärer i Self

Har du redan hittat våra nya serviceformulärer i Self? Nu kan du hitta ett urval av formulär relaterade till bedömning av vårdbehovet och din hälsa i webbtjänsten Self.

Du kan kontakta oss via formuläret framöver om ditt ärende gäller influensavaccination, preventivmedel, sexuell hälsa eller resehälsorådgivning. Dessutom finns det blanketter för behandling av astma, luftvägssymtom, allergiläkemedel och uppföljningsutlåtande av rehabiliterande psykoterapi.

Fyll i det formulär som passar dina symtom, så kontaktar vi dig genom att sända dig ett sms, ett meddelande i Self eller genom att ringa dig. Observera att samtalet kommer från ett dolt nummer.

Utöver de formulär som är fritt tillgängliga kan du få blanketter relaterade till din behandling ifyllda. Dessa former endast visas i Self när den professionella har skickat blanketten för att fyllas i.

Du kan också använda formulär för att kontakta oss vid problem med användningen av webbtjänsten Self eller om du vill begära rättelse av en faktura.