Siirry sisältöön

Uusia asiointilomakkeita julkaistu Selfissä

Oletko jo löytänyt uudet lomakkeet Selfistä? Selfissä on julkaistu uusia, vapaasti käytössä olevia lomakkeita, joiden tarkoitus on auttaa ja nopeuttaa hoidontarpeen arviointia. Lomakkeiden avulla voit olla meihin yhteydessä useasta eri aiheesta.

Mitä asioita voin hoitaa lomakkeiden avulla?

Voit olla meihin jatkossa lomakkeen kautta yhteydessä esimerkiksi, jos asiasi koskee influenssarokotusta, raskaudenehkäisyä, seksuaaliterveyttä tai matkailuterveyttä. Lisäksi lomakkeita on käytettävissä astman hoitoon, hengitystieoireisiin, allergialääkkeisiin sekä kuntoutuspsykoterapian jatkolausuntoon liittyen.

Täytä tilanteeseesi sopiva lomake, ja olemme sinuun yhteydessä Self-viestillä, tekstiviestillä tai soittamalla. Huomaathan, että puhelu tulee tuntemattomasta numerosta. Käsittelyajan näet lomakkeelta.

Vapaasti käytössä olevien asiointilomakkeiden lisäksi voit saada täytettäväksi hoitoosi liittyviä lomakkeita, jotka näkyvät Selfissä vain silloin, jos sinua hoitava ammattilainen on lähettänyt lomakkeen täytettäväksi. Sinulle täytettäväksi osoitetut verkkolomakkeet löydät Selfin Ajankohtaista-osiosta.

Näiden lisäksi Selfissä on myös yhteydenottolomakkeita, joilla voit olla meihin yhteydessä hoitoon liittyvissä asioissa, Self-palvelun käyttöön liittyvissä ongelmissa tai laskutukseen liittyvissä oikaisupyynnöissä.