Hoppa till verktygsfältet

Kom ihåg att flytta eller avboka din mottagningstid om du inte kan anlända

Avboka eller flytta på din mottagningstid minst 24 timmar innan din överenskomna tid omdu inte kan komma på din mottagning enligt överenskommen tid. I så fall kan någon annan använda tiden istället.

  • Du kan förvalta dina mottagningstider på webbtjänsten Self. Om du försenar dig med att flytta eller avboka din mottagningstid så informerar systemet dig om en kommande betalning för reservationen.
  • Innan den överenskomna mottagningen påminner vi om den kommande mottagningstiden med en påminnelsetjänst för dem som har beställt den. Du kan aktivera påminnelsen på webbtjänsten Self. För mottagningstider som har flyttats skickas ingen påminnelse. Möjliga störningar som drabbar påminnelsetjänsten eller andra förändringar i systemet påverkar inte den ovannämnda betalningspraxisen.

Avgiften för oanvändna mottagningstider

  • Vi debiterar kunder en avgift på 40 euro om hen låter bli att anlända till mottagningen enligt överenskommen tid eller låter bli att flytta tiden senast 24 timmar innan mottagningstiden.
  • Det är möjligt att få en rättelse till denna avgift om det funnits en giltlig orsak till att inte använda mottagningstiden.
  • Avgiften för icke-avbokade mottagningstider berör alla mottagningar, vårdande grupper, examinationsbesök både på SHVS egna och på samarbetspartnernas serviceställen.

Avgifter och fakturering