Siirry sisältöön
Kaikki omat palvelupisteemme, SelfChat ja valtakunnalliset puhelinpalvelumme ovat kiinni juhannusaattona perjantaina 21.6.2024.

Muistathan perua tai siirtää aikasi jos et pääse vastaanotolle!

Jos et pääse tulemaan sinulle varatulle vastaanotolle, siirrä tai peru aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Näin vastaanottoaikasi vapautuu toiselle tarvitsevalle.

  • Ajanvarauksia voi hallinnoida Self-palvelussa. Kun ajanvarausta perutaan tai siirretään liian myöhään, järjestelmä informoi maksettavaksi tulevasta varausmaksusta.
  • Ajanvarauksista muistutetaan tiedotuspalvelun tilanneille ennen käyntiaikaa. Voit aktivoida muistutuksen varaamastasi ajasta Self-palvelussa. Siirretyistä ajoista järjestelmä ei lähetä muistutusviestiä.  Tiedotuspalvelun mahdolliset toimintahäiriöt tai muut muutokset järjestelmässä eivät vaikuta yllä kuvattuihin maksukäytäntöihin.

Käyttämättömän vastaanoton maksu

  • Perimme asiakkaalta 40 euron suuruisen maksun, jos hän jättää saapumatta varatulle ajalleen perumatta tai siirtämättä aikaansa viimeistään 24 h ennen vastaanottoa.
  • Maksuun voi saada oikaisun, jos saapumatta jäämiselle on ollut hyväksyttävä syy.
  • Peruuttamattomien vastaanottojen maksu koskee kaikkia vastaanotto- ja tutkimuskäyntejä sekä hoidollisia ryhmiä YTHS:n omissa ja kumppaneiden palvelupisteissä.

Maksut ja laskutus