Siirry sisältöön

Muistathan perua tai siirtää aikasi jos et pääse vastaanotolle!

Jos et pääse tulemaan sinulle varatulle vastaanotolle, siirrä tai peru aikasi mahdollisimman hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Näin vastaanottoaikasi vapautuu toiselle tarvitsevalle.

  • Ajanvarauksia voi hallinnoida Self-palvelussa. Kun ajanvarausta perutaan tai siirretään liian myöhään, järjestelmä informoi maksettavaksi tulevasta varausmaksusta.
  • Ajanvarauksista muistutetaan tiedotuspalvelun tilanneille ennen käyntiaikaa. Voit aktivoida muistutuksen varaamastasi ajasta Self-palvelussa. Siirretyistä ajoista järjestelmä ei lähetä muistutusviestiä.  Tiedotuspalvelun mahdolliset toimintahäiriöt tai muut muutokset järjestelmässä eivät vaikuta yllä kuvattuihin maksukäytäntöihin.

Käyttämättömän vastaanoton maksu

  • Perimme asiakkaalta 40 euron suuruisen maksun, jos hän jättää saapumatta varatulle ajalleen perumatta tai siirtämättä aikaansa viimeistään 24 h ennen vastaanottoa.
  • Maksuun voi saada oikaisun, jos saapumatta jäämiselle on ollut hyväksyttävä syy.
  • Peruuttamattomien vastaanottojen maksu koskee kaikkia vastaanotto- ja tutkimuskäyntejä sekä hoidollisia ryhmiä YTHS:n omissa ja kumppaneiden palvelupisteissä.

Maksut ja laskutus