Hoppa till verktygsfältet

SHVS deltar i dagen för psykisk hälsa bland studerande med temat virtuell #lunchträff

Dagen för psykisk hälsa bland studerande firas torsdagen 23.4. Nyyti kampanjarar om dagen i sociala medier i två veckors tid (14-24.4.2020). SHVS deltar i kampanjen genom att dela saker som berör temat och genom att uppmuntra studerande till virtuella #lunchträffar. Det lönar sig att följa våra sociala medier!

Kampanjtemat år 2020 för dagen för psykisk hälsa bland studerande är vänskap. Vänskap är en viktig sak för psykiskhälsa och därför diskuteras det om vänskap under dagen. #Vaskavihittapå –kampanjen försöker lyfta fram vänskapens betydelse för studerandes välmående och psykisk hälsa. Meningen är att bjuda alla med och agera för att förbättra den psykiska hälsan under dagens lopp.

Delta via sociala medier i utmaningarna #vadskavihittapå och den virtuella #lunchträffen

På dagen för psykisk hälsa bland studerande, torsdagen 24.4, uppmanar vi alla att delta i #vadskavihittapå kampanjen i sociala medier. Nyyti uppmanar oss alla att komma med idéer och aktioner som förbättrar vänskap och gemenskap. Genom att fråga #vadskavihittapå kan du glädja en gammal eller ny vän. Försök dessutom ordna en virtuell #lunchträff. Många säger att maten smakar bättre när man delar matstunden med en vän. Därför borde du bjuda en vän på lunchträff för att spendera en trevlig gemensam stund tillsammans med god mat.