Siirry sisältöön

YTHS mukana opiskelijoiden mielenterveyspäivässä teemalla #lounastreffit virtuaalisesti

Opiskelijoiden mielenterveyspäivää vietetään torstaina 23.4. Nyyti kampanjoi sen ympärillä somessa kahden viikon ajan 14. – 24.4.2020. Myös YTHS on mukana Nyytin kampanjassa jakamalla teemaan liittyvää aineistoa ja kannustamalla #lounastreffeihin virtuaalisesti.  Kannattaa pysyä somekanavissa kulolla.

Vuoden 2020 opiskelijoiden mielenterveyspäivän kampanjateemana on ystävyys. Ystävyys on mielenterveydelle tärkeää ja sen kunniaksi siitä puhutaan myös opiskelijoiden mielenterveyspäivänä. #Mitätehtäis -kampanjalla halutaan nostaa esiin ystävyyden merkitystä opiskelijoiden hyvinvoinnille ja mielenterveydelle ja kutsua kaikki mukaan toimimaan etänä mielen hyvinvoinnin puolesta.

Tule mukaan somehaasteisiin #mitätehtäis ja #lounastreffit virtuaalisesti

Opiskelijoiden mielenterveyspäivänä torstaina 23.4. kannustamme osallistumaan #mitätehtäis-somekampanjaan. Nyyti haastaa meidät kaikki ideoimaan ja toteuttamaan erilaisia tekoja ystävyyden ja yhteisöllisyyden lisäämiseksi. Kysymällä #mitätehtäis voit ilahduttaa uutta tai vanhaa ystävääsi.

Kokeile myös #lounastreffejä virtuaalisesti. Moni sanoo, että ruoka maistuu paremmalle, kun lounashetken jakaa ystävän kanssa. Kutsu siis kaveri lounastreffeille ja viettäkää mukava yhteinen hetki hyvän ruoan äärellä.