Välkommen till SHVS

Verksamhetsställen

Self är en webbtjänst där studerande kan kommunicera med SHVS. Där kan du bl.a. hantera dina mottagningstider, kommunicera med oss via ett kontaktformulär eller chatt, gå till distansmottagningen och skicka blanketter för förhandsuppgifter.

Ska du ut och resa?

Behöver jag vaccineras? Hur skyddar jag mig mot sjukdomar? Resehälso-rådgivningen är avsedd för studerande som är berättigade till SHVS:s tjänster och som ska ut och resa. Resehälsorådgivningen håller stängt 17.12.–2.1.

Resehälsorådgivning

Self är studerandes egen webbtjänst

Self är webbtjänst för att sköta hälsoärenden i SHVS. Där kan du bl.a. uppdatera din kontaktinformation, hantera dina mottagningstider, kommunicera med oss via ett kontaktformulär eller chatt och gå till distansmottagningen.

Ta i bruk Self!

Svara på hälsoenkät i Self

Under ditt studier är SHVS ditt stöd för välbefinnande och hälsä. Börja vår gemensamma resa genom att berätta hur mår du idag. SHVS kallar alla förstårsstuderande till en hälsoundersökning.

Svara på hälsoenkät i Self

Fakta om hälsa

I Hälsodatabanken har vi samlat ett urval artiklar om hälsa, sjukdomar, mentala utmaningar och frågor kring munhälsan hos vuxna i studieåldern. Kolla hälsodatabanken.

Gå till hälsodatabanken