Välkommen till SHVS

Verksamhetsställen

Self är en webbtjänst där studerande kan kommunicera med SHVS. Där kan du bl.a. hantera dina mottagningstider, kommunicera med oss via ett kontaktformulär eller chatt, gå till distansmottagningen och skicka blanketter för förhandsuppgifter.

Ny studerande, SHVS är ditt stöd för välbefinnande

SHVS erbjuder tjänster i allmän, oral och mental hälsa samt stöder välbefinnandet för studiegemenskaper. Du kan använda tjänsterna om du är universitets- eller högskolestuderande som studerar för grundexamen och har betalat din medlemsavgift till en studentkår.

Bekanta dig med SHVS

Self är studerandes egen webbtjänst

Self är studerandes egen webbtjänst för att sköta hälsoärenden i SHVS. Där kan du bl.a. uppdatera din kontaktinformation, hantera dina mottagningstider, kommunicera med oss via ett kontaktformulär eller chatt och gå till distansmottagningen.

Ta i bruk Self!

Distanstest för könssjukdomar

Misstänker du könssjukdom? Med hjälp av den avgiftsfria klamydia- och gonorré- distanstestet får du snabbt svar på dina misstankar gällande klamydia- och gonorré. Adressen för distantstest är yths.testaakotona.fi.

Mer information om distanstest

Rusmedel och hälsa

Rusmedelsbruk orsakar förändringar i den fysiska hälsan och långvarigt rusmedelsbruk är farligt. Visste du att dessa rusmedelsbetingade förändringar också påverkar psyket, humöret och medvetandet?

Läs mera