Hoppa till verktygsfältet

Tjänsterna inom allmän och mental hälsa för studerande vid OAMK i Oulainen till Mehiläinen i Ylivieska

SHVS tjänster inom allmän och mental hälsa för studerande vid Oulun ammattikorkeakoulu i Oulainen flyttar till en ny adress. Från och med 24.5.2024 betjänas studerande vid campuset i Oulainen på Mehiläinens serviceställe i Ylivieska på adressen Juurikoskenkatu 2. Dessutom erbjuder Mehiläinens serviceställe i Oulainen tjänster vid behov. Ändringen gäller cirka 300 studerande vid läroanstalten.

Kontakt till SHVS tjänster sker på samma sätt som förut: studerande kontaktar SHVS via den nationella webbtjänsten Self eller via telefontjänsten. Tjänsterna inom oral hälsa fortsätter som förut på Hammaslääkärikeskus Jouheva, på adressen Asemakatu 4, Ylivieska.

Tjänsterna inom allmän och mental hälsa finns fram till 23.5.2024 på Terveystalo i Oulainen. Terveystalo i Oulainen slutför pågående vårdperioder.

FPA som ansvarar för ordnandet av studerandehälsovården har godkänt ändringarna i SHVS servicenätverk. Vid planeringen av ändringarna har SHVS sett till att tjänsterna är tillräckligt tillgängliga även vid ärendeskötsel med kollektivtrafik.