Hoppa till verktygsfältet
Alla våra egna serviceställen, SelfChat och de riksomfattande servicenumren håller stängt på midsommarafton fredagen den 21.6.2024.

SHVS genomför en kampanj på temat sexuell hälsa under valborgsveckan

Vi genomför en kampanj på temat sexuell hälsa under valborgsveckan 25.4–29.4.2022. Trygga vappen #SafeSex -kampanjen kommer att vara synlig på evenemang på campusen och i digitala kanaler.

Syftet med kampanjveckan är att lyfta fram sexuell hälsa under evenemang riktade till studerande, berätta om de positiva effekterna av sexualitet samt påminna de studerande om säkert sex.

SHVS experter planerar att delta i lokala evenemang på campusen på många orter. Du kan känna igen dem på de rosa ballonger som pryder SHVS bord och på de kondomer med SHVS logo som delas ut.

Rakt på sak om sex på IG Live – skicka in dina frågor på förhand

Har du frågor om sexualitet, sex eller sexuell hälsa? Psykologen, sexual­terapeuten Marjo Tossavainen och hälsovårdaren, sexualterapeuten Elina Haikonen från SHVS svarar på frågor under Rakt på sak om sex på Instagram Live onsdagen den 27 april 2022 kl. 12–13 på SHVS Instagramkonto @yths_fshs

Under valborgsveckan kommer nya artiklar om sexuell hälsa att publiceras på SHVS webbplats yths.fi i hemsidans sektioner Hälsokunskap och Hälsodatabanken.

Nytt innehåll om sexuell hälsa på våra hemsidor

Vi har nu under valborgsveckan publicerat nya artiklar om sexuell hälsa på SHVS webbplats yths.fi i hemsidans sektioner Hälsokunskap och Hälsodatabanken.

Kolla det nya innehållet >>

 

 

 

Röda och vita hjärtballonger och texten "Safe May Day! #SafeSex".