Hoppa till verktygsfältet
Vänligen förbered dig i förväg inför den kollektivtrafikstrejk som planeras av fackförbunden torsdagen den 14.12.2023, om du har en tidsbokning hos SHVS. Om du inte anländer till en bokat tid på grund av resesvårigheter relaterade till strejken och du inte har avbokat eller flyttat tiden senast 24 timmar före den överenskomna tiden, tvingas vi tyvärr ta ut en avgift för oanvända mottagningstider.

Delta i StressLess-gruppträning!

StressLess-coachningen är en form av tidig intervention (tidiga insatser) som grundar sig på terapimetoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Ändringar i SHVS nätverk av serviceställen under slutet av året

SHVS serviceställe byts ut på sju orter under slutet av år 2023. Närmottagningstjänsterna erbjuds i fortsättningen på SHVS eget serviceställe på en annan ort. Utöver närmottagningstjänster har högskolestuderande tillgång till SHVS digitala tjänster.

Ändringar i SHVS nätverk av serviceställen under slutet av året

SHVS serviceställe för högskolestuderande byts ut på åtta orter 1.11.2023. SHVS har konkurrensutsatt produktionen av tjänster som på dessa orter köps från underleverantörer. Tjänsterna erbjuds i fortsättningen på en ny underleverantörs serviceställe i samma stad.

1 2 3 19