Hoppa till verktygsfältet
De riksomfattande servicenumren betjänar vardagar från kl. 8.00 till 13.00. Telefonnumren för allmän- och mental hälsa är 046 710 1073 och oral hälsa 046 710 1085. Vi fortsätter med att bearbeta den kö som uppstått i telefontjänsterna. Vi ringer dig åter inom cirka 2 vardagar. Self webbtjänsten är i användning men SelfChatten håller stängt tillsvidare.

Feedbacken innehöll tack, kritik och utvecklingsförslag

Totalt 2 798 tack, kritiska kommentarer och utvecklingsförslag – så många meddelanden med feedback fick vi via vår webbplats yths.fi (1 088) och via pekskärmarna på våra serviceställen (1 710) under år 2020.

Den elektroniska hälsoenkäten finns på Self!

Vi kallar alla förstaårsstuderande som inlett sina studier på vårterminen 2021 att svara på den elektroniska hälsoundersökningen. Börja vår gemensamma resa på ett bra sätt genom svara på hälsoenkäten i Self.

Drop in-lunchträffar: lär dig stresshantering på lunchrasten

Äter du ofta lunch ensam framför datorn? Upplever du konstant stress? Känner du att du inte klarar av allt du borde, att du har svårt att koncentrera dig? Under en halvtimmes drop in-lunchträff lär du dig att vara mer närvarande under din lunchrast.

Visste du det här om xylitol?

Veckan 6 är xylitolveckan i Finland. Xylitol och munhälsa kommer att visas på yths.fi och sociala medier för att hedra veckan.

1 2 3 6