Välkommen till SHVS

Verksamhetsställen

Self är en webbtjänst där studerande kan kommunicera med SHVS. Där kan du bl.a. hantera dina mottagningstider, skicka blanketter för förhandsuppgifter, svara på enkäter och kommunicera datasäkert med SHVS:s personal.

En elektronisk hälsoenkät Sätky är i Self

Under ditt studier är SHVS ditt stöd för välbefinnande och hälsä. Börja vår gemensamma resa genom att berätta hur mår du idag. SHVS kallar alla förstårsstuderande till en hälsoundersökning som består av en elektronisk hälsoenkät (Sätky) och vid behov ett personligt besök.

Svara på hälsoenkät i Self

Self till din tjänst 24/7 - håll kontaktinformation uppdaterad

Har du redan i användning Self-tjänsten? Webbtjänst för studeranden i SHVS är en snabb och enkel kanal till att uträtta hälsoärenden: styr dina reserverade tider, fylla i blanketter för förhandsuppgifter, kontrollera undersökningsresultat eller kommunicera datasäkert med SHVS:s personal.

Ta i bruk Self!

Ta i bruk e-faktura!

E-fakturor är snabbt och miljövänligt alternativ att betala en räkning. För att få e-fakturor måste du ingå ett avtal om e-faktura med SHVS i din nätbank.

Läs mera

Fakta om hälsa

I Hälsodatabanken har vi samlat ett urval artiklar om hälsa, sjukdomar, mentala utmaningar och frågor kring munhälsan hos vuxna i studieåldern.

Gå till hälsodatabanken