Siirry sisältöön

Me YTHS:llä työskentelemme opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi. Hoito- ja neuvontatyön lisäksi terveyden edistäminen niin yksilö- kuin yhteisötasolla on meille tärkeää.

YTHSläisiä on tällä hetkellä noin 550 ympäri Suomea 12 eri palvelupisteessä. 90 % henkilöstöstämme on terveydenhuollon ammattilaisia. Moniammatilliseen työyhteisöömme kuuluu yleislääkäreitä, terveyden- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, hammaslääkäreitä ja -hoitajia, suuhygienistejä, psykologeja, psykiatrian erikoislääkäreitä, psykiatrisia sairaanhoitajia sekä muuta hoitoa avustavaa ja hallinnollista työtä tekevää henkilökuntaa.

YTHSläisiä yhdistävät arvot yhdenvertaisuus, rohkeus ja välittäminen. Nämä näkyvät niin työyhteisössämme, vastaanotoilla, opiskelijayhteisötyössä kuin digitaalisten palvelujen kehittämisessä.

Kasva kanssamme

Vuoden 2021 alussa työyhteisömme kasvaa lähes kaksinkertaiseksi, kun palvelumme laajenevat kattamaan yliopisto-opiskelijoiden lisäksi myös ammattikorkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon. Seuraa viestintäkanaviamme sekä rekrysivustoa ja tule kasvamaan kanssamme!

Meille töihin

Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa työyhteisössä opiskelijoiden terveyden hyväksi?