Siirry sisältöön

Meitä YTHS:llä motivoi ja innostaa työskentely mukavien ja hoitoonsa sitoutuneiden opiskelijoiden hyväksi. Liity sinäkin osaavien opiskeluterveydenhuollon ammattilaistemme joukkoon.

Työtä opiskelijoiden terveyden hyväksi

Me huolehdimme yli tuhannen ammattilaisen voimin noin 300 000 korkeakouluopiskelijan terveydestä, hyvinvoinnista ja opiskelukyvystä. Tekemämme työ vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen!

Toimimme 23:lla palvelupisteellä eri puolilla Suomea. Joukkoomme kuuluu yli 90 eri tehtävänimikkeellä työskentelevää terveydenhuollon ja hallinnon ammattilaista.

Tutustu työhömme

Hyväntuuliset ppiskelijat istuvat joen rannalla.

YTHS – välittävä ja yhdenvertainen edelläkävijä

Tarjoamme opiskeluterveydenhuollon palveluja sekä teemme terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä välittävällä ja yhdenvertaisella otteella. Takaamme laadukkaat, tasavertaiset ja saavutettavat terveydenhuoltopalvelut osaavien ammattilaisten, kohdennetun palveluvalikoiman ja digitaalisten palvelujen avulla.

Olemme sitoutuneet edistämään monimuotoisuutta, tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme. Meille on tärkeätä, että jokainen työntekijä saa olla oma itsensä. Rekrytoinnissa kannustamme kaikkia päteviä hakijoita hakemaan avoimia tehtäviämme.

Vuosittain toteuttamastamme työhyvinvointikyselystä ilmenee, että me toimimme toisiamme arvostavasti. Työyhteisömme jäsenet antavat kiitosta myös hyvästä tekemisen meiningistä ja laadukkaasta esihenkilötyöstä.

Teemme moniammatillista yhteistyötä ja tuemme toinen toisiamme. Työntekijämme saavat kollegiaalista tukea työssään.

Huolehdimme siitä, että työntekijämme pääsevät syventämään ja laajentamaan omaa osaamistaan. Uusien työntekijöidemme mielestä perehdytyspolkumme on kattava.

Me olemme merkittävä osa suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää. Tuotamme tehokkaasti meille annetut lakisääteiset tehtävät.

Olemme terveydenhuollon edelläkävijä. Vuodesta 1954 alkaen olemme kehittäneet toimintaamme ja sopeutuneet toimintaympäristömme muutoksiin. Esimerkiksi olemme kehittäneet aktiivisesti digitaalisia palvelujamme opiskelijoille ja laajentaneet palveluverkkoamme kattamaan myös ammattikorkeakouluopiskelijat.