Siirry sisältöön
Valtakunnalliset ajanvarausnumerot palvelevat 29.1.2021 saakka klo 8.00-12.00. SelfChat on toistaiseksi suljettu. Jatkamme puhelinpalvelun ruuhkan purkamista ja saat takaisinsoiton 1-3 arkipäivän kuluessa. Valtakunnalliset palvelunumerot: yleis- ja mielenterveys p. 046 710 1073 ja suunterveys p. 046 710 1085.

Me YTHS:llä työskentelemme opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi. Hoito- ja neuvontatyön lisäksi terveyden edistäminen niin yksilö- kuin yhteisötasolla on meille tärkeää.

YTHSläisiä on tällä hetkellä noin 900 ympäri Suomea. Moniammatilliseen työyhteisöömme kuuluu yleislääkäreitä, terveyden- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, hammaslääkäreitä ja -hoitajia, suuhygienistejä, psykologeja, psykiatrian erikoislääkäreitä, psykiatrisia sairaanhoitajia sekä muuta hoitoa avustavaa ja hallinnollista työtä tekevää henkilökuntaa.

YTHSläisiä yhdistävät arvot yhdenvertaisuus, rohkeus ja välittäminen. Nämä näkyvät niin työyhteisössämme, vastaanotoilla, opiskelijayhteisötyössä kuin digitaalisten palvelujen kehittämisessä.

Meille töihin

Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa työyhteisössä opiskelijoiden terveyden hyväksi?