Siirry sisältöön
Huom! Voit käyttää YTHS:n palveluja ja Self-verkkopalvelua, kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi 1.8. alkaneelle syyslukukaudelle. Läsnäolotiedot päivittyvät YTHS:lle 1-3 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli et pääse kirjautumaan Self-palveluun ja asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä puhelimitse.

Me YTHS:llä työskentelemme opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi. Hoito- ja neuvontatyön lisäksi terveyden edistäminen niin yksilö- kuin yhteisötasolla on meille tärkeää.

YTHSläisiä on tällä hetkellä noin 900 ympäri Suomea. Moniammatilliseen työyhteisöömme kuuluu yleislääkäreitä, terveyden- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, hammaslääkäreitä ja -hoitajia, suuhygienistejä, psykologeja, psykiatrian erikoislääkäreitä, psykiatrisia sairaanhoitajia sekä muuta hoitoa avustavaa ja hallinnollista työtä tekevää henkilökuntaa.

YTHSläisiä yhdistävät arvot yhdenvertaisuus, rohkeus ja välittäminen. Nämä näkyvät niin työyhteisössämme, vastaanotoilla, opiskelijayhteisötyössä kuin digitaalisten palvelujen kehittämisessä.

Meille töihin

Kiinnostaako sinua työskentely moniammatillisessa työyhteisössä opiskelijoiden terveyden hyväksi?