Siirry sisältöön

Kelalle maksettu korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu kattaa opiskelijalle kaikki YTHS:n palvelut. Muita palvelu- tai käyntimaksuja ei peritä.

Käyttämättä jääneen vastaanoton maksu

Perimme asiakkaalta 40 euron suuruisen maksun, jos hän jättää saapumatta varatulle ajalleen perumatta tai siirtämättä aikaa 24 h ennen vastaanottoa.

Maksuun voi hakea oikaisua, jos saapumatta jäämiselle on ollut hyväksyttävä syy.

Käyttämättä jääneiden ja peruuttamattomien vastaanottojen maksu koskee kaikkia vastaanotto- ja tutkimuskäyntejä ja hoidollisia ryhmiä sekä YTHS:n omissa että kumppaneiden palvelupisteissä.

Asiakasmaksun oikaisu

Laskun oikaisupyynnöt tehdään lomakkeella, jonka löydät Self-palvelusta.

  • Voit pyytää asiakasmaksuun oikaisua, jos sinulla on ollut hyväksyttävä syy olla saapumatta vastaanotolle ja olet tyytymätön asiakasmaksuun.
  • Voit pyytää asiakasmaksuun oikaisua, jos olet saanut muistutuksen laskusta, jonka olet mielestäsi jo maksanut. Ennen oikaisun pyytämistä tarkista, että olet maksanut laskun oikealla viitenumerolla, oikealle pankkitilille ja oikealla summalla.

Laskun perintä

Visma Financial Solutions Oy huolehtii erääntyneiden laskujen perinnästä. Huomioithan, että asiakas maksaa perinnästä aiheutuvat kulut.

Terveydenhoitomaksu
maksetaan Kelalle

Lisätietoja Kelalle maksettavasta terveydenhoitomaksusta kela.fi/korkeakouluopiskelijan-terveydenhoitomaksu