Siirry sisältöön

Tavoitteenamme on, että rekrytointimme eri vaiheet ovat selkeät ja sujuvat. Pyrimme kehittämään rekrytointiamme aktiivisesti ja arvostamme, jos vastaat kyselyyn ja annat kokemuksestasi palautetta.

Rekrytoinnissa:

  • kohtelemme hakijoita tasapuolisesti ja arvostamme jokaista omana itsenään
  • kannustamme eri taustoista tulevia hakijoita jättämään hakemuksensa
  • viestimme kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä.

Hakemuksesta haastatteluun

Voit jättää hakemuksesi työpaikkailmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella. Lomakkeen lähettämisen jälkeen hakemuksesi tallentuu suljettuun rekrytointijärjestelmäämme.

Työpaikkailmoituksessa on ilmoitettu viimeinen hakupäivä tehtävään. Tutustumme kaikkiin hakemuksiin hakuajalla tai sen päättymisen jälkeen.

Kutsumme haastatteluun ne hakijat, jotka parhaiten täyttävät tehtävässä vaaditut koulutus-, osaamis- ja pätevyysvaatimukset. Haastattelut toteutamme joko lähitapaamisella tai etäyhteydellä.

Haastattelijoita on pääsääntöisesti kaksi, joista toinen on rekrytoiva esihenkilö. Haastattelukierroksia on vähintään yksi, mutta rekrytoinnissa voidaan pitää myös toinen haastattelukierros.

Haastattelujen jälkeen pyrimme tekemään valintapäätöksen mahdollisimman pian. Jos valintamme kohdistuu sinuun, olemme yhteydessä puhelimitse. Tämän jälkeen ilmoitamme päätöksestä myös muille tehtävää hakeneille.

Kaksi henkilöä tekevät työtä yhdessä pöydän äärellä.

Kerro, miten rekrytointi meillä sujui

Lisätietoja