Siirry sisältöön
warning
16.1.2020 klo 12.00: Laskuihin ja laskuhuomautuksiin liittyvät lomakkeet eivät tällä hetkellä löydy Self-palvelusta. Häiriö korjataan vko 5 aikana. Kiireellisessä asiassa ota yhteyttä palvelupisteeseesi. Pahoittelemme tilannetta.

Ravitsemusryhmistä saat tukea esimerkiksi silloin kun haluat muuttaa ruokailutottumuksiasi terveellisemmiksi tai haluat päästä eroon tunnesyömisestä. Terveellisistä ruokailutottumuksista kiinnostuneiden vertaistukiryhmä toimii verkossa ympäri vuoden. Lisäksi muita ravitsemukseen liittyviä ryhmiä järjestetään myös useissa palvelupisteissämme.

Ryhmien tiedot päivitetään tälle sivulle syys- ja kevätlukukauden alussa. Lisätietoja ryhmistä saat myös omasta palvelupisteestäsi.

Terveellisistä ruokailutottumuksista kiinnostuneiden vertaistukiryhmä verkossa

Terveellisestä syömisestä kiinnostuneiden vertaistukiryhmässä voit tarkastella omia ruokailutottumuksiasi yhdessä ohjaajan ja muiden ryhmäläisten kanssa. Ryhmässä opitaan toisilta ja jaetaan kokemuksia syömiseen liittyen.

Ajankohdat ja ilmoittautuminen

Valitse alla olevien ryhmien aloitusajankohdista sinulle sopiva ja ilmoittaudu ryhmään ennakkoon.  Yhteen ryhmään otetaan 20 osallistujaa. Vertaistukiryhmä pyörii ohjatusti verkossa neljän viikon ajan.

  • 13.1. 2020 alkaen
  • 9.3.2020 alkaen
  • 4.5.2020 alkaen

Ilmoittaudu ryhmään vähintään viikkoa ennen ryhmän alkamista. Ilmoittautuminen on käynnissä.

Terveellisestä syömisestä kiinnostuneiden vertaistukiryhmä toteutetaan MealLogger-sovelluksen avulla. Sovellus on kehitetty vertaistukiryhmiä varten, ja sen toiminnan perustana on hyödynnetty valokuviin perustuvaa sähköistä ruokapäiväkirjaa.  Sovelluksen avulla voit kehittää myös liikuntatottumuksiasi.

Sovelluksen käyttö pähkinänkuoressa:

  1. Ennen ryhmän aloitusajankohtaa saat kutsun MealLogger-sovellukseen.  Lataa MealLogger-sovellus käyttöösi osoitteessa meallogger.com ja kirjaudu sovellukseen.
  2. Kuvaa ateriasi ja lähetä kuvat sovellukseen. Lisää liikuntaa ja kerro liikuntasuorituksestasi.
  3. Terveydenhoitaja kommentoi ja ohjaa kuvien perusteella neljästi viikossa HeVi-orkesterin ruokavaliota ja liikuntatottumuksia MealLoggerissa.