Siirry sisältöön
Puramme edelleen puhelinpalvelumme ruuhkaa. Jos olet ollut meihin yhteydessä, saat takaisinsoiton 1-3 arkipäivän kuluessa. Valtakunnalliset ajanvarausnumerot palvelevat viikolla 2 klo 8.00-12.00 kunnes ruuhka on purettu. SelfChat on toistaiseksi suljettu. Pahoittelemme puhelimen ruuhkautumista.

Ravitsemusryhmistä saat tukea esimerkiksi silloin kun haluat muuttaa ruokailutottumuksiasi terveellisemmiksi tai haluat päästä eroon tunnesyömisestä. Terveellisistä ruokailutottumuksista kiinnostuneiden vertaistukiryhmä toimii verkossa ympäri vuoden. Lisäksi muita ravitsemukseen liittyviä ryhmiä järjestetään myös useissa palvelupisteissämme.

Ryhmien tiedot päivitetään tälle sivulle syys- ja kevätlukukauden alussa. Lisätietoja ryhmistä saat myös omasta palvelupisteestäsi.

Terveellisistä ruokailutottumuksista kiinnostuneiden vertaistukiryhmä verkossa

Terveellisestä syömisestä kiinnostuneiden vertaistukiryhmässä voit tarkastella omia ruokailutottumuksiasi yhdessä ohjaajan ja muiden ryhmäläisten kanssa. Ryhmässä opitaan toisilta ja jaetaan kokemuksia syömiseen liittyen.

Ajankohdat ja ilmoittautuminen

Valitse ryhmien aloitusajankohdista sinulle sopiva ja ilmoittaudu ryhmään ennakkoon.  Yhteen ryhmään otetaan 20 osallistujaa. Vertaistukiryhmä pyörii ohjatusti verkossa kolmen viikon ajan.

Ilmoittaudu ryhmään vähintään viikkoa ennen ryhmän alkamista.

Terveellisestä syömisestä kiinnostuneiden vertaistukiryhmä toteutetaan MealLogger-sovelluksen avulla. Sovellus on kehitetty vertaistukiryhmiä varten, ja sen toiminnan perustana on hyödynnetty valokuviin perustuvaa sähköistä ruokapäiväkirjaa.  Sovelluksen avulla voit kehittää myös liikuntatottumuksiasi.

Sovelluksen käyttö pähkinänkuoressa:

  1. Ennen ryhmän aloitusajankohtaa saat kutsun MealLogger-sovellukseen.  Lataa MealLogger-sovellus käyttöösi osoitteessa meallogger.com ja kirjaudu sovellukseen.
  2. Kuvaa ateriasi ja lähetä kuvat sovellukseen. Lisää liikuntaa ja kerro liikuntasuorituksestasi.
  3. Ryhmä rakentuu kolmen teemaviikon ympärille, jolloin ryhmässä keskitytään ravitsemuksen eri osa-alueisiin asiantuntijan ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti.