Siirry sisältöön

Tarjoamme vuosittain työharjoittelumahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille eri palvelupisteissämme. Tavoitteenamme on tarjota opintovaatimusten mukainen ja mielenkiintoinen tehtävä opiskeluterveydenhuollossa. Harjoitteluohjaajamme perehdyttää sekä tehtävään että työyhteisöön ja toimii harjoittelijan tukena koko harjoittelujakson ajan.

Työharjoitteluun meille voivat hakeutua terveyden- ja sairaanhoitoalan, psykiatrisen sairaanhoidon, fysioterapian sekä suuhygienisti- että hammashoitoalan opiskelijat. Psykologiharjoittelumahdollisuutta emme tällä hetkellä voi tarjota.

Jos olet ammattikorkeakouluopiskelija, voit hakea työharjoittelumahdollisuuksiamme pääasiassa Jobiili-järjestelmän (jobiili.fi) kautta.

Jos olet muun oppilaitoksen opiskelija tai kiinnostunut oppisopimuskoulutuksesta, seuraa avoimia tehtäviämme (jobilla.com) tai jätä avoin harjoitteluhakemuksesi tällä lomakkeella (jobilla.com). Olemme yhteydessä, mikäli harjoittelupaikka YTHS:llä järjestyy.

Neljä opiskelijaa ulkona katsomassa yhdessä puhelinta.

Tule tutustumaan työhön opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn hyväksi. Työhön, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen!