Siirry sisältöön
Valtakunnalliset ajanvarausnumerot palvelevat 29.1.2021 saakka klo 8.00-12.00. SelfChat on toistaiseksi suljettu. Jatkamme puhelinpalvelun ruuhkan purkamista ja saat takaisinsoiton 1-3 arkipäivän kuluessa. Valtakunnalliset palvelunumerot: yleis- ja mielenterveys p. 046 710 1073 ja suunterveys p. 046 710 1085.
Terveystarkastus

Ensimmäisen vuoden opiskelijana saat kutsun terveystarkastukseen, joka koostuu

  • terveyskyselystä ja
  • tarvittaessa terveydenhoitajan ja/tai suunterveyden ammattilaisen vastaanotosta. 

Terveyskyselyssä kartoitetaan laajasti terveyttäsi ja siihen vaikuttavia asioita, kuten esimerkiksi  terveyskäyttäytymistä, terveydentilaa, ihmissuhteita ja opiskeluun liittyviä asioita. Terveydenhoitajamme käy vastauksesi läpi ja lähettää sinulle henkilökohtaisen terveysarvion sekä tarvittaessa kutsun terveys- ja/tai hammastarkastukseen. 

Halutessasi voit aina varata ajan terveys- ja/tai hammastarkastukseen ottamalla yhteyttä ajanvaraukseen puhelimitse tai SelfChatissa.

Vastaa terveyskyselyyn Selfissä

Terveyskysely tulee vastattavaksesi ensimmäisen lukuvuoden aikana Self-verkkopalvelussa. Saat kutsun kyselyn täyttämiseen tekstiviestinä tai sähköpostitse, joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat Selfissä ajan tasalla.