Siirry sisältöön
Terveystarkastus

Ensimmäisen vuoden opiskelijana saat kutsun terveystarkastukseen, joka koostuu

  • TerveysStartti-kyselystä sekä
  • tarvittaessa terveydenhoitajan ja/tai suunterveyden ammattilaisen vastaanotosta. 

TerveysStartissa kartoitetaan laajasti terveyttäsi ja siihen vaikuttavia asioita, kuten esimerkiksi terveyskäyttäytymistä, terveydentilaa, ihmissuhteita ja opiskeluun liittyviä asioita. Kyselyn täytettyäsi saat välittömästi palautteen terveydentilastasi ja mahdollisesti ohjauksen terveydenedistämisen palveluihin. Jos vastaustesi perusteella on tarvetta henkilökohtaiselle tapaamiselle, sinulle varataan vastaanottoaika. Saat tiedon ensimmäiselle lukuvuodelle ajoittuvasta vastaanottoajasta neljän viikon kuluessa kyselyn täyttämisestä. Vastaanottoaikaan on liitetty ajanvarauslupa, jolla voit tarvittaessa siirtää ehdotettua vastaanottoaikaa sinulle sopivaan ajankohtaan.

Halutessasi voit aina varata ajan terveys- ja/tai hammastarkastukseen ottamalla yhteyttä ajanvaraukseen puhelimitse tai SelfChatissa.

Vastaa terveyskyselyyn Selfissä

TerveysStartti tulee vastattavaksesi pian opintojesi käynnistyttyä Self-verkkopalvelussa. Saat henkilökohtaisen kutsun TerveysStarttiin tekstiviestinä, joten tarkistathan, että yhteystietosi ovat Selfissä ajan tasalla.