Siirry sisältöön

Viidellä palvelualueellamme työskentelee yli 90 psykologia. He toimivat opiskelijoiden mielenterveyden, hyvinvoinnin ja opiskelukyvyn tukena.

Psykologimme kokevat merkityksellisenä työskentelyn hoidostaan motivoituneiden ja siihen sitoutuneiden opiskelijoiden hyväksi. Työ vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen!

Opiskelijat istuvat kahvilassa tauolla.

Psykologimme pääsevät käyttämään laajalti omaa asiantuntijuuttaan monipuolissa tehtävissä. Työhön kuuluu lyhytterapian toteuttaminen lähi- tai etävastaanottojen muodossa. He hoitavat perustason kognitiivisia sekä luki-tutkimuksia ja osallistuvat ryhmien ohjaamiseen. Lisäksi psykologimme osallistuvat oman palvelualueensa opiskeluyhteistyöhön, jonka tavoitteena on opiskelukyvyn ylläpitäminen ennaltaehkäisevillä sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävillä toimilla. Osa psykologeistamme työskentelee digitaalisella mielenterveysklinikallamme.

Psykologimme kokevat saavansa tukea työssään. Ammatillista tukea antavat palvelualueen vastaava psykologi ja mielenterveyden alueylilääkäri, kollegat omassa ja muissa palvelupisteissä sekä valtakunnallinen psykologiverkosto. Työn mielekkyyttä lisäävät oma työhuone, joustava työaika ja se, että meillä työskennellään pääasiallisesti arkipäivisin.

Haluatko liittyä opiskeluterveydenhuollon asiantuntijoidemme joukkoon?

YTHS työpaikkana

Hyväksy kaikki evästeet nähdäksesi upotetut sisällöt. Vaihda evästeasetuksia
Psykologi Priska Pennanen kertoo videolla, miksi työskentely YTHS:llä on mielekästä.

Seuraa työtämme somessa

#ythsmatkassamukana

Olemme mukana Psykologipäivillä 30.-31.10.2025 Finlandia-talolla Helsingissä. Nähdään siellä!