Siirry sisältöön

Fysioterapiaryhmistä saat apua liikkumis- ja toimintakyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen. Ryhmät on tarkoitettu itsehoidon ja ennaltaehkäisyn tueksi. Voit osallistua ryhmiin, jos haluat ennakkoon kiinnittää huomiota omaan toimintakykyysi ja myös silloin, jos sinulla on jo jonkinlaista vaivaa toimintakyvyssäsi tai liikkumisessasi. Ryhmiin osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta fysioterapiasta eikä liikunnallista taustaa. Liikkeelle lähdetään perusasioista ja fysioterapeutti opastaa tekemään liikkeet oikein.

Koska ryhmät ovat useimmiten kohdennettu tietyn ruumiinosan ja tiettyjen ominaisuuksien vahvistamiseen, pääset harjoittelemaan juuri sinulle sopivalla tavalla. Ryhmiä on tarjolla useissa palvelupisteissämme ympäri vuoden.

Ryhmien tiedot päivitetään tälle sivulle syys- ja kevätlukukauden alussa. Lisätietoja ryhmistä saat myös omasta palvelupisteestäsi.

Syksyn 2020 ryhmät paikkakunnittain

Alaselkäoireisten kuntosaliryhmä

Ryhmä kokoontuu 1.10-10.12 välisenä aikana ja siihen mahtuu enintään 14 osallistujaa. Ilmoittautuminen syksyllä JYU:n Korppi-systeemin kautta.

Selkä ja niska kuntoon kotikonstein

Ryhmä kokoontuu 7.10 ja 14.10.2020 osoitteessa Puistokatu 4. Osallitujia enintään 10. Ilmoittautuminen syksyllä JYU:n Korppi-systeemin kautta.

Selkä ja niska kuntoon kotikonstein

Ryhmä kokontuu 4.11 ja 11.11.2020 osoitteessa Puistokatu 4. Osallistujia enintään 10. Ilmoittautuminen syksyllä JYU:n Korppi-systeemin kautta.

Selkä ja niska kuntoon kotikonstein

Ryhmä kokoontuu 2.12. ja 9.12.2020 osoitteessa Puistokatu 4. Osallistujia enintään 10. Ilmoittautuminen syksyllä JYU:n Korppi-systeemin kautta