Siirry sisältöön
Kaikki omat palvelupisteemme, SelfChat ja valtakunnalliset puhelinpalvelumme ovat kiinni juhannusaattona perjantaina 21.6.2024.

Palveluvalikoimaan valtakunnallisesti kuuluvia mielenterveystyön ryhmiä ovat Depressiokoulu, Jännittäjäryhmä sekä StressLess-valmennus. Näiden lisäksi palvelupisteissä voi olla tarjolla myös muita ryhmiä. Mielenterveystyön ryhmiin osallistumisesta sovit ammattilaisen kanssa hoitosuunnitelman tekemisen yhteydessä. Joihinkin ryhmiin voit myös ilmoittautua itse.

YTHS:n ryhmätoiminta on käytännönläheistä. Osallistujat saavat niissä tietoa mielenterveysongelmiin liittyen, oppivat itsehoitotaitoja sekä saavat tukea ja oppivat myös muilta samantyyppisestä ongelmasta kärsiviltä. Työskente­lyn painopiste on taitojen harjoittelussa. Kukin osallistuja jakaa ryhmässä omia kokemuksiaan haluamassaan laajuudessa. Ryhmään osallistujia sitoo luottamuksellisuus ryhmässä käytyihin keskusteluihin liittyen.

Ryhmien tiedot päivitetään näille sivuille syys- ja kevätlukukauden alussa. Tutustu oheisiin linkkeihin. Lisätietoja ryhmistä saat omasta palvelupisteestäsi.

Kevään 2024 ryhmien aikataulut näet oheisista linkeistä.