Siirry sisältöön
Valtakunnalliset ajanvarausnumerot palvelevat 29.1.2021 saakka klo 8.00-12.00. SelfChat on toistaiseksi suljettu. Jatkamme puhelinpalvelun ruuhkan purkamista ja saat takaisinsoiton 1-3 arkipäivän kuluessa. Valtakunnalliset palvelunumerot: yleis- ja mielenterveys p. 046 710 1073 ja suunterveys p. 046 710 1085.

Palveluvalikoimaan valtakunnallisesti kuuluvia mielenterveystyön ryhmiä ovat Depressiokoulu, Jännittäjäryhmä sekä Stressless-taitovalmennusryhmä. Näiden lisäksi palvelupisteissä voi olla tarjolla myös muita ryhmiä. Mielenterveystyön ryhmiin osallistumisesta sovit ammattilaisen kanssa hoitosuunnitelman tekemisen yhteydessä.

YTHS:n ryhmätoiminta on käytännönläheistä. Osallistujat saavat niissä tietoa mielenterveysongelmiin liittyen, oppivat itsehoitotaitoja sekä saavat tukea ja oppivat myös muilta samantyyppisestä ongelmasta kärsiviltä. Työskente­lyn painopiste on taitojen harjoittelussa. Kukin osallistuja jakaa ryhmässä omia kokemuksiaan haluamassaan laajuudessa. Ryhmään osallistujia sitoo luottamuksellisuus ryhmässä käytyihin keskusteluihin liittyen.

Ryhmien tiedot päivitetään tälle sivulle syys- ja kevätlukukauden alussa. Lisätietoja ryhmistä saat myös omasta palvelupisteestäsi.