Siirry sisältöön

Tutustu syksyn 2022 maksuttomiin mielen hyvinvoinnin etäpalveluihimme

Tarjoamme syksyn 2022 aikana avoimia, maksuttomia etäpalveluita mielen hyvinvoinnin tueksi. Palvelut ovat käytössäsi, kun sinulla on YTHS:n palvelujen käyttöoikeus. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan!

Tukea stressinhallintaan ryhmävalmennuksesta

StressLess-ryhmävalmennuksessa opit suhtautumaan uudella tavalla vaikeisiin ajatuksiin sekä hyväksymään ja ottamaan vastaan hankaliakin tunteita. Ryhmän tuella pääset tutustumaan tietoisen läsnäolon mahdollisuuksiin ja harjoittelemaan näitä taitoja myös itsenäisesti ryhmätapaamisten välillä. Kahdeksan tapaamiskerran mittainen valmennus toteutetaan etänä.

Ryhmiä on rajallinen määrä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Video-oppitunneista vinkkejä hyvinvoinnin vahvistamiseen

Lifeclass-video-oppitunnit tarjoavat asiantuntijoiden konkreettisia vinkkejä hyvinvoinnin vahvistamiseen ja mielen hyvinvoinnin haasteiden kohtaamiseen.

Saat video-oppitunnit käyttöösi Self-verkkopalvelussa. Katso LifeClass-videot Selfissä.

Työvälineitä oman ja toisten hyvinvoinnin edistämiseksi

YTHS:n psykologien vetämillä Mielenterveyden ensiapukursseilla voit keskustella turvallisessa ilmapiirissä, ammattilaisen ohjaamana mielenterveyteen vaikuttavista asioista. Kursseilla mielenterveyttä lähestytään osana kokonaisvaltaista terveyttä – voimavarana, mielen hyvänä vointina ja ihmisen kykynä selviytyä arjessa. Koulutukset sopivat kaikille, jotka haluavat vahvistaa omaa tai läheistensä mielenterveyttä.

Kursseja järjestetään valtakunnallisesti. Katso lista etäkursseista ja ilmoittaudu.

Tukea keskittymiskykyyn ja arjen stressinhallintaan

Verkkovalmennus antaa konkreettisia työkaluja, joilla voit vaikuttaa keskittymiskykyysi, motivaatioosi ja stressin hallintaan. Opit rakentamaan päiväsi niin, ettei keskittymiskykysi kärsi, kasvattamaan itsetuntemustasi ja vaikuttamaan motivaatioosi sekä asettamaan sinulle tärkeitä tavoitteita ja luomaan fiksuja tapoja, joista hyödyt myös työelämässä.

Valmennusryhmiä on kaksi, joista molempiin mahtuu 30 henkilöä. Ilmoittautumislinkin löydät Self-verkkopalvelusta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Videokeskusteluista matalan kynnyksen tukea mielen hyvinvointiin

Auntie-hyvinvointipalvelu sisältää viisi henkilökohtaista 45 minuutin videotapaamista ammattilaisen kanssa. Saat tukea jaksamiseen ennen kuin haasteet kasaantuvat ongelmiksi. Keskusteluiden lisäksi palvelupakettiin kuuluu erilaisia materiaaleja ja harjoituksia. Pakettien avulla saat tukea esimerkiksi stressinkäsittelyyn, itseohjautuvuuteen, motivaation vahvistamiseen ja ihmissuhdehaasteisiin.

Auntie-hyvinvointipaketteja on tarjolla rajattu määrä, 120 kappaletta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

Ryhmä opiskelijoita katsoo puhelimesta sisältöä.