Siirry sisältöön

Ennaltaehkäisevää tukea mielen hyvinvointiin videokeskusteluista

Syksyn saavuttua arki starttaa, mikä saattaa tuoda mukanaan jaksamiseen liittyviä haasteita. Omaa jaksamistaan on hyvä tukea jo ennaltaehkäisevästi, eikä vasta siinä vaiheessa, kun olo on jo kovin väsynyt tai stressaantunut.

Videokeskusteluista matalan kynnyksen tukea

Tarjoamme syksyn 2022 aikana maksuttomia mielen hyvinvoinnin paketteja, jotka koostuvat viidestä 45 minuutin mittaisesta videotapaamisesta. Tapaamisissa saat henkilökohtaista psykologista keskustelutukea Auntien ammattilaisen kanssa. Keskusteluiden lisäksi pakettiin kuuluu erilaisia materiaaleja ja harjoituksia.

Auntie-hyvinvointipalvelun pakettien avulla saat tukea esimerkiksi stressinkäsittelyyn, itseohjautuvuuteen, motivaation vahvistamiseen ja ihmissuhdehaasteisiin. Voit sopia tapaamiset juuri sinulle sopivaan ajankohtaan: aikoja on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Videotapaamiset ovat anonyymeja täysin luottamuksellisia. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä tapaamisia tallenneta.

Kiinnostuitko?

Löydät linkin Auntie-palvelun ilmoittautumissivulle Selfistä. Täytä ilmoittautumissivulla omat yhteystietosi ja valitse itsellesi sopiva palvelupaketti. Jos et tiedä, mikä paketti olisi sinulle sopivin, voit valita myös “en tiedä vielä” -vaihtoehdon. Tällöin Auntien ammattilainen auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan paketin. Ilmoittautumisen jälkeen Auntien ammattilainen soittaa sinulle kolmen arkipäivän kuluessa ja pääsette yhdessä sopimaan ensimmäisen videotapaamisen.

Paketteja on tarjolla rajallinen määrä, 120 kappaletta. Ilmoittaudu siis pian! Ilmoittaudu mukaan Selfissä.

Päivitetty 11.10.2022: Paketit ovat valitettavasti loppuneet.

Tutustu Auntieen alla olevasta videosta:

YTHS tuottaa vuonna 2022 sosiaali- ja terveysministeriön myöntämällä valtionavustuksella mielenterveyden lisäpalveluja, joilla pyritään lieventämään koronan aiheuttamia haittoja korkeakouluopiskelijoille. Auntie-hyvinvointipalvelut ovat osa tätä kokonaisuutta.