Siirry sisältöön

StressLess-valmennuksessa opit suhtautumaan uudella tavalla vaikeisiin ajatuksiin sekä hyväksymään ja ottamaan vastaan hankaliakin tunteita. Ryhmän tuella pääset etsimään itsesi näköistä elämää ja ottamaan sen suuntaisia askeleita. Pääset tutustumaan tietoisen läsnäolon mahdollisuuksiin ja harjoittelemaan näitä taitoja itsenäisesti ryhmätapaamisten välillä. Jos kamppailet hankalien ajatusten, tunteiden sekä stressin kanssa, hae apua StressLess-valmennuksestamme.

Mikä on StressLess-valmennus?

StressLess-valmennuksessa harjoitellaan tietoista läsnäoloa, hankaliin ajatuksiin ja tunteisiin suhtautumista, hyväksynnän ja muutoksen tasapainoa sekä arvotyöskentelyä.

StressLess-valmennus perustuu hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT-menetelmään), ja se on varhaisen puuttumisen valmennus.

Sopisiko StressLess-valmennus juuri sinulle?

✓ Valmennus on sopivaa varhaisena tukena, se ei ole terapiaa eikä psykiatrista hoitoa. Aiempaa kokemusta tietoisuuden harjoittamisesta ei tarvitse olla.

✓ Pystyt sitoutumaan ryhmätapaamisiin ja välitehtävien tekemiseen tapaamisten välillä.

Toteutus

Ryhmään otetaan kerralla 8–12 opiskelijaa. Ryhmä kokoontuu 8 kertaa, pääsääntöisesti viikon välein, puolitoista tuntia kerrallaan. Ryhmiä järjestetään sekä läsnä taitovalmennuksena että etänä ryhmävalmennuksena. Sinun pitää ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen, jos Sinulle tulee poissaoloja ryhmästä. Näin vältyt käyttämättä jääneiden ja peruuttamattomien vastaanottojen maksulta.

StressLess-taitovalmennus

Jos sinulla on jo kontakti YTHS:llä, ota Stressless-taitovalmennus puheeksi vastaanotolla. Muussa tapauksessa ota yhteyttä puhelimitse tai SelfChatissä.

Kaikille avoin StressLess-ryhmävalmennus

Valmennusten sisältö vastaa palvelupisteissä järjestettäviä StessLess-taitovalmennuksia, mutta niistä poiketen ryhmävalmennukset järjestetään avoimina valtakunnallisina etäryhminä. Voit hakea ryhmävalmennukseen Self-lomakkeella.