Siirry sisältöön

Olisiko sinulla kuusi minuuttia aikaa rauhoittumiseen?

Pienillä teoilla terveyttä -opiskeluhyvinvointiviikko (2.–6.10.2023) on nyt alkanut. Teemaviikon aikana asiantuntijamme puhuvat lukuisissa eri verkkotilaisuuksissa keinoista helpottaa ja ennaltaehkäistä stressioireita. Julkaisimme myös verkkosivuillamme tietoisuusharjoituksen, jossa opetellaan nykyhetkessä olemista ja rauhoittumista. Voit tehdä harjoituksen joko kuuntelemalla kuusi minuuttia pitkän äänitteen tai lukemalla tekstin – sellaisena ajankohtana, kun se vain itsellesi sopii.

Saatat huomata jo yksittäisellä harjoituskerralla välittömiä hyviä vaikutuksia. Mindfulness-harjoitusten tekeminen kuitenkin helpottuu ja hyödyt niistä eniten, kun teet niitä säännöllisesti – esimerkiksi 1–5 kertaa viikossa. 

Opiskelijoita sohvalla, palapelin paloja YTHS:n brändiväreissä ja teksti "Pienillä teoilla terveyttä, opiskeluhyvinvointiviikko 2.-6.10.2023".

Harjoitus on peräisin StressLess-valmennuksesta, jota järjestetään YTHS:llä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Haluatko kuulla näistä aiheista lisää? Tervetuloa mukaan tiistain 3.10.2023 lounaswebinaariin klo 12–13 joko suomeksi tai ruotsiksi. Nappaa tästä Teams-linkki valitsemasi kielen mukaan:

Keskiviikkona 4.10.2023 klo 12 on mahdollisuus tulla myös englanninkieliseen tilaisuuteen.

Ps. Ethän unohda valtakunnallista terveyden edistämisen webinaariamme torstaina 5.10.2023 klo 13–14? Työpsykologi Jaakko Sahimaa puhuu siitä, kuinka arjen kuormittavuutta voi hallita. Katso myös teemaviikon muu ohjelma täältä – ohjelmaa on jokaiselle arkipäivälle.