YTHS lyhyesti

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS tarjoaa yleisterveyden, mielenterveyden ja suunterveyden palveluja yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. YTHS:n palveluita voivat käyttää kaikki Suomen yliopistoissa perustutkintoa suorittavat opiskelijat.

Laadukas palvelu on meille tärkeää

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme mm. verkkopalautteen ja Facebook-sivustomme avulla. Henkilöstö kerää aktiivisesti palautetta myös opiskelijoiden hoitokokemuksista.

 

YTHS:n kulmakivet

Monipuolinen yhteistyö on toimintamme perusta. YTHS toimii tiiviissä yhteistyössä mm. opiskelijajärjestöjen, yliopistojen sekä muiden terveydenhuollon alan järjestöjen kanssa. Läheisiä yhteistyökumppaneita ovat mm. SYL, OLL, Nyyti ja ylioppilaskunnat.

Terveyden edistäminen niin yksilö- kuin yhteisötasolla on hoito- ja neuvontatyön lisäksi YTHS:n tärkein tehtävä. Tavoitteena on ohjata opiskelijoita terveisiin elämäntapoihin ja kannustaa heitä pitämään huolta itsestään. Säätiö vaikuttaa suoraan myös opiskelijoiden toimintaympäristöihin.
Lue lisää terveyden edistämisestä ja yhteisöterveystyöstä.

Tutkimustyö on suunnattu opiskelijoiden terveyden, terveyskäyttäytymisen, elämäntapojen, opiskeluympäristön ja terveyspalveluiden selvittämiseen.

Lue lisää tutkimus- ja julkaisutoiminnasta.

 

YTHS:n palvelut ovat lähellä opiskelijaa

YTHS:llä on omia toimipisteitä 12 paikkakunnalla. Palveluita käyttää noin 125 000 yliopisto-opiskelijaa.

 

Satoja terveydenhuollon ammattilaisia

YTHS:ssä työskentelee satoja terveysalan ammattilaisia.
Lue lisää työpaikoistamme.