Siirry sisältöön

YTHS:n palvelut ovat käytössäsi ilmoittautumisen jälkeen

Jotta voit käyttää YTHS:n palveluita myös 1.1.2024 jälkeen, sinun tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi kevätlukukaudelle korkeakoulussasi. Huomioithan ennen yhteydenottoasi, että saamme läsnäolotiedot korkeakouluilta noin 1–3 vuorokauden viiveellä.

Esimerkiksi Self-verkkopalvelun käyttö ja etävastaanotolle saapuminen edellyttävät, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ja tieto siitä on ehtinyt siirtyä YTHS:lle. Selfiin kirjautumista kannattaa kokeilla hyvissä ajoin ennen etävastaanottoa. Jos et pääse kirjautumaan, ota puhelimitse yhteyttä hoidontarpeen arviointiin, jotta aikasi voidaan siirtää.

Huolehdi myös siitä, että yhteystietosi ovat Self-verkkopalvelussa ajan tasalla, sillä tiedot eivät päivity automaattisesti väestörekisterikeskuksesta tai muilta tahoilta YTHS:lle. Tietojen ajantasaisuus tekee asioinnistasi entistä sujuvampaa.

Peruutathan mahdolliset kevätlukukaudelle varatut vastaanottoaikasi, jos käyttöoikeutesi on päättymässä syyslukukauden loppuessa 31.12.2023. Vastaanottoajat eivät peruunnu käyttöoikeutesi lakatessa automaattisesti, vaan sinun tulee itse huolehtia perumisesta, jotta vältyt käyttämättä jääneiden ja peruuttamattomien vastaanottojen maksulta.