Siirry sisältöön

Lataa nyt YTHS Ravitsemus puhelimeesi

Olemme julkaisseet uuden digitaalisen ravitsemuspalvelun YTHS Ravitsemuksen. Palvelu tuo ulottuvillesi valmennuksia, podcasteja, artikkeleita ja muuta monipuolista sisältöä ajasta ja paikasta riippumatta.

Palvelu on suunniteltu opiskelijoiden tarpeisiin. Voit ladata YTHS Ravitsemuksen mobiililaitteeseesi Self-verkkopalvelun kautta maksutta ja käyttää sitä opintojesi ajan.

Tavoitteena on tukea sinua löytämään juuri itsellesi sopivat tavat syödä hyvin. Terveyttä edistävä syöminen antaa voimaa arkeesi ja jaksamista opiskeluun.

YTHS Ravitsemuksessa pääset esimerkiksi osallistumaan itsenäisesti toteutettaviin yksilövalmennuksiin. Valmennusohjelmia ovat muun muassa Arjessa jaksaminen ja Painonhallinta. Voit valita valmennusohjelman omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja juuri silloin, kun itse haluat.

Tutustu ravitsemuspalvelun monipuoliseen sisältöön

YTHS Ravitsemus tarjoaa viikoittaisia vinkkejä ja reseptejä arjen hyvinvointitekojesi tueksi. Halutessasi voit myös kysyä anonyymisti ravitsemusterapeutilta mieltäsi mietityttävistä asioista.

Ravitsemusohjelmien avulla voit seurata omien tavoitteidesi toteutumista. Kuvallinen ruokapäiväkirja puolestaan auttaa sinua tekemään oman syömisesi näkyväksi.

YTHS Ravitsemuksen podcasteissa hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaiset keskustelevat rennolla otteella kestävistä ruokavalinnoista arjessa ja motivaation löytämisestä.

Tiedonjanoisille on tarjolla myös artikkeleita ja testejä, jotka auttavat tunnistamaan, miten ympäristö, kulttuuri, opitut tavat sekä biologia vaikuttavat arjen valintoihin ja hyvinvointiin.

Asiantuntijaluennoilta saat ajankohtaista tietoa ravitsemuksen ja hyvinvoinnin perusasioista, kuten elämäntapamuutoksen tekemisestä ja energiaravintoaineiden merkityksestä.

Kiinnostuitko?

Kirjaudu Self-palveluun ja luo sieltä löytyvän linkin avulla tunnus YTHS Ravitsemukseen (Self > Terveydenedistämisen palvelut > YTHS Ravitsemus). Palvelu toimii MealLogger Plus -sovelluksessa. Lataa Meallogger Plus -sovellus puhelimen sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään palveluun. Palvelu on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoja

Reetta Somero, laillistettu ravitsemusterapeutti, reetta.somero(at)yths.fi 

YTHS Ravitsemus perustuu YTHS:n ulkopuolisen yhteistyökumppanin kehittämään MealLogger Plus -palveluun, joka tulee ensimmäisenä käyttöön YTHS:ssä. Palvelun ovat tuottaneet Wellness Foundry yhdessä Wellmon ja Proventionin kanssa. Palvelun vaikuttavuudesta toteutetaan myös tutkimus yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.

https://www.youtube.com/watch?v=64zXnPVRy84
YTHS Ravitsemus -logo.