Siirry sisältöön
Kaikki omat palvelupisteemme, SelfChat ja valtakunnalliset puhelinpalvelumme ovat kiinni juhannusaattona perjantaina 21.6.2024.

Turun yliopiston, Taideyliopiston ja Aalto-yliopiston läsnäoloilmoituksien siirrossa YTHS:lle esiintyy viivettä

Päivitetty 10.8.2021

Turun yliopiston, Taideyliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoiden 30.7.2021 jälkeen tekemät läsnäoloilmoitukset eivät välity YTHS:lle yliopistojen opintotietojärjestelmien vaihdoksien takia. Ongelman odotetaan ratkeavan 16.8.2021 mennessä.

YTHS:n palvelut ovat korkeakouluopiskelijana käytössäsi sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut opinnoissasi läsnäolevaksi.

Edellä mainittujen yliopistojen opintotietojärjestelmien käyttöönotosta aiheutuvat viiveet voivat estää mahdollisuuden kirjautua Self-verkkopalveluun ja pääsyn etävastaanotolle, koska tieto läsnäoloilmoituksesta ei välity. Sinuun ollaan yhteydessä ajansiirrosta tai etävastaanotto korvataan puhelulla, mikäli et päässyt etävastaanotolle opintotietojärjestelmien käyttöönoton aiheuttaman ongelman takia. 

Hoidontarpeen arviointi valtakunnallisissa palvelunumeroissamme, muut puhelinajat ja lähivastaanotot toimivat normaalisti opintotietojärjestelmien vaihdoksien aiheuttamasta ongelmasta huolimatta. 

Aiheesta lisää

https://www.utu.fi/fi/opiskelijaksi/peppi-opintotietojarjestelma

https://www.aalto.fi/fi/opetus-ja-oppiminen/oodi-vaihtuu-sisuun-ja-palvelut-ovat-pois-kaytosta-317-88

https://www.uniarts.fi/yleistieto/lukuvuoden-tarkeat-paivamaarat/