Siirry sisältöön

UUTTA: Digilääkärin vastaanotto on avattu!

YTHS:n digilääkäreiden vastaanotto on nyt avattu. Digilääkärit hoitavat akuutteja pieniä vaivoja etävastaanotolla Selfin Digiklinikalla, joka on avoinna kaikkina arkipäivinä YTHS:n palveluaikoina. Ohjaus vastaanotolle tapahtuu hoidontarpeen arvioinnin kautta.

Digilääkärin vastaanotolla pätevät samat ohjeet kuin YTHS:n muillakin etävastaanotoilla.

  • Tarvitset päätelaitteen, kuten esimerkiksi tietokoneen tai älypuhelimen videoyhteydellä. Palvelu toimii seuraavilla käyttöjärjestelmillä ja selaimilla: Windows-, Linux- ja Android-laitteissa Chrome- (versiosta 2018 lähtien), Firefox- (versiosta 2018 lähtien) ja Internet Explorer- (vaatii lisäosan asentamisen) selaimissa. macOS- ja iOS -laitteissa (versiosta 11.1.2 lähtien) Safari-selaimessa.
  • Digilääkärin vastaanotto tapahtuu Selfissä Digiklinikalla YTHS:n tietosuojan mukaisesti. Sinun tulee huolehtia omalta osaltasi tietosuojasta ja turvallisesta käytöstä. Vastaanoton tallentaminen ei ole sallittua ilman kaikkien osallisten yhteistä sopimusta.
  • Kun tulet etävastaanotolle, varmista että ympäristösi on rauhallinen ja voit ilman häiriöitä puhua omasta tilanteestasi ja hoitoosi liittyvistä asioista.

Kun sinulla on aika digilääkärille, toimi näin:

  • Kirjaudu Selfiin hyvissä ajoin ennen vastaanoton alkua.
  • Jos tietoliikenneyhteydet eivät toimi, YTHS:ltä soitetaan sinulle. Muistathan siis tarkistaa, että yhteystietosi Selfissä ovat ajan tasalla.

YTHS:n digilääkärit ovat osa uutta palvelumallia. Palvelumalli otetaan kokonaisuudessaan käyttöön 1.1.2021 YTHS:n laajentumisen yhteydessä, mutta lokakuusta lähtien pilotoidaan sen eri osia. Lue lisää >