Siirry sisältöön
Kaikki omat palvelupisteemme, SelfChat ja valtakunnalliset puhelinpalvelumme ovat kiinni juhannusaattona perjantaina 21.6.2024.

Kiireettömissä vastaanottoajoissa loppuvuoden aikana viivettä

YTHS:n laajentumisen valmistelut ovat loppusuoralla ja toimimme tällä hetkellä keskellä poikkeuksellisen suurta muutosta. Loppuvuoden aikana siirrämme toimintaamme uuden palvelumallin mukaiseksi, ja palvelutoiminnassa tämä voi valitettavasti näkyä kiireettömien vastaanottoaikojen hetkellisenä viiveenä.

Ensisijaisesti vastaanottoajan saavat tällä hetkellä hoidontarpeen arvioinnissa kiireelliseksi arvioidut asiat. Kiireettömissä tapauksissa vastaanottoaikaa voi joutua hetken odottamaan, mutta näissäkin tapauksissa toimimme hoitotakuun puitteissa.

Jos sinulla on terveyteesi liittyviä huolia ja palvelutarvetta, otathan meihin yhteyttä. On tärkeää, että voimme reagoida kiireellisiin hoidontarpeisiin heti ja että kiireettömissäkin tilanteissa saamme tiedon palvelutarpeestasi. Uusi palvelumalli ja opiskelijan omat vastuutiimit saadaan kokonaisvaltaisesti käyttöön vuoden alussa, jonka jälkeen vastuutiimit ovat yhteydessä kaikkiin niihin opiskelijoihin, joille ei ole loppuvuoden aikana voitu järjestää kiireetöntä vastaanottoaikaa.

Huomaathan, että ammattikorkeakouluissa opiskelevat voivat varata aikoja ja asioida YTHS:llä 4.1.2021 lähtien.

Katso ajanvarusohjeet.