Siirry sisältöön

Seksuaaliterveyteen liittyviä asioita voi ottaa esille kaikilla vastaanotoillamme. Löydät myös runsaasti tietoa seksuaaliterveyteen liittyvistä asioista Terveystietopankista.

Raskaudenehkäisy

Jos tarvitset neuvontaa raskaudenehkäisyssä, ota yhteyttä SelfChatissa tai soittamalla ajanvarauksen palvelunumeroon. Raskaudenehkäisyneuvontaa antavat terveydenhoitajat yleislääkärin tukemana.

Ehkäisyreseptin voi uusia sähköisesti.

Tarkista myös, millaiset kotikuntasi palvelut ovat. Joillakin kunnilla on tarjolla maksuttomia vaihtoehtoja alle 25-vuotiaiden raskaudenehkäisyyn.

Seksitaudit

Seksitautien osalta saat neuvontaa palvelunumeroissa tai SelfChatissa. Tarvittaessa sinut ohjataan vastaanotolle. Lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus klamydian ja tippurin etätestaukseen.

Muu seksuaaliterveys ja -neuvonta

Terveydenhoitajat ja yleislääkärit tarjoavat neuvontaa ja apua seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa tai ongelmissa. He myös ohjaavat tarvittaessa muihin terveydenhuollon palveluihin /palveluiden piiriin. Lisäksi tarjolla on seksuaalineuvojan ja -terapeutin etävastaanottoja.