Siirry sisältöön

YTHS:n palvelut käytössäsi ilmoittautumisen jälkeen

YTHS:n palvelut ovat käytössäsi, kun olet ilmoittautunut korkeakoulussasi läsnä olevaksi kevätlukukaudelle. Kevätlukukausi alkoi 1.1.2023. Lue lisää käyttöoikeudesta täältä.

Läsnäolotiedot välittyvät YTHS:lle korkeakoulujen toimittaman aineiston mukaisesti. Huomaathan, että myös Self-palvelun käyttö ja esimerkiksi etävastaanotolle saapuminen edellyttää, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ja tieto siitä on ehtinyt siirtyä YTHS:lle. Selfiin kirjautumista kannattaa kokeilla hyvissä ajoin ennen etävastaanottoa. Jos et pääse kirjautumaan, ota puhelimitse yhteyttä hoidontarpeen arviointiin, jotta aikasi voidaan siirtää.

Päivitä yhteystietosi Selfissä

Huolehdithan myös siitä, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, sillä ne eivät päivity automaattisesti väestörekisterikeskuksesta tai muilta tahoilta YTHS:ään. Tietojen ajantasaisuus tekee asioinnistasi entistä sujuvampaa.

Hoidontarpeen arvioinnin valtakunnalliset palvelunumerot

  • yleis- ja mielenterveyden palvelut, p. 046 7101073 ja
  • suunterveyden palvelut, p. 046 7101085.

***

Jos olet valmistunut syyslukukaudella 2022, käyttöoikeutesi opiskeluterveydenhuollon palveluihin päättyvät kevätlukukauden 2023 alkaessa läsnäoloilmoituksesta huolimatta. Peruutathan vastaanottoaikasi keväälle 2023, jos käyttöoikeutesi on päättymässä.