Siirry sisältöön

Save the date: Terveyttä opiskelijalle omin ja yhteisön voimin -webinaari keskiviikkona 14.9.2022

Terveyttä opiskelijalle omin ja yhteisön voimin -webinaarissa keskiviikkona 14.9.2022 klo 12.00–15.45 puhutaan siitä, kuinka terveyttä edistetään yksilötasolla ja yhteisöissä. Kuulet esimerkkejä, kuinka arjen pienet muutokset voivat tuoda myönteisiä terveysvaikutuksia.

Valtakunnallinen Teams-webinaari on suunnattu koko opiskeluyhteisölle eli opiskelijoille, korkeakoulujen edustajille, opiskelijajärjestöille, YTHS:n henkilöstölle ja sidosryhmille. Tilaisuus on suomenkielinen.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Pääset jo katsomaan ohjelman ja ilmoittautumaan webinaariin tältä sivulta löytyvän painikkeen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumislinkin sähköpostiisi, talleta tämä linkki itsellesi. Huomaathan, että ilmoittautuminen tai webinaariin osallistuminen ei onnistu Internet Explorer -selaimella.

Webinaari on osa Pienillä teoilla terveyttä -opiskeluhyvinvoinnin viikkoa (12.9-16.9.2022), jonka järjestämme tulevana syksynä ensimmäisen kerran. Ota verkkosivumme ja somekanavamme seurantaan, kerromme tapahtumaviikosta lisää lähempänä ajankohtaa.