Siirry sisältöön

YTHS:n palvelut käytössäsi ilmoittautumisen jälkeen

YTHS:n palvelut ovat käytössäsi kevätlukukaudella, kun olet ilmoittautunut läsnä olevaksi kevätlukukaudelle, joka alkaa 1.1.2022. Lue lisää käyttöoikeudesta täältä.

Läsnäolotiedot välittyvät YTHS:lle päivittäin klo 16 korkeakoulujen toimittaman aineiston mukaisesti. Tieto läsnäoloilmoituksesta on käytettävissä tätä seuraavana arkipäivänä. Huomaathan, että myös Self-palvelun käyttö ja esimerkiksi etävastaanotolle saapuminen edellyttää, että olet ilmoittautunut läsnä olevaksi ja tieto siitä on siirtynyt YTHS:lle. Selfiin kirjautumista kannattaa kokeilla hyvissä ajoin ennen etävastaanottoa. Jos et pääse kirjautumaan, ota puhelimitse yhteyttä hoidontarpeen arviointiin, jotta aikasi voidaan siirtää.

Päivitä yhteystietosi Selfissä

Huolehdithan myös siitä, että yhteystietosi ovat ajan tasalla, sillä ne eivät päivity automaattisesti väestörekisterikeskuksesta tai muilta tahoilta YTHS:ään. Tietojen ajantasaisuus tekee asioinnistasi entistä sujuvampaa.

Hoidontarpeen arvioinnin valtakunnalliset palvelunumerot

  • yleis- ja mielenterveyden palvelut, p. 046 7101073 ja
  • suunterveyden palvelut, p. 046 7101085.

***

Mikäli olet valmistunut syyslukukaudella 2021 käyttöoikeutesi opiskeluterveydenhuollon palveluihin päättyvät kevätlukukauden 2022 alkaessa läsnäoloilmoituksesta huolimatta. Peruutathan vastaanottoaikasi keväälle 2022 mikäli käyttöoikeutesi on päättymässä.