Siirry sisältöön
Kaikki omat palvelupisteemme, SelfChat ja valtakunnalliset puhelinpalvelumme ovat kiinni juhannusaattona perjantaina 21.6.2024.

Vaivaako selkä, jomottaako niska? Tule selkä ja niska kuntoon kotikonstein -digiryhmään!

Selkä ja niska kuntoon kotikonstein -digiryhmä on suunnattu lievästi oireileville selkä- ja niskaoireisille opiskelijoille. Ryhmä kokoontuu neljä kertaa 26.10 – 16.11. välisenä aikana.

Etäryhmä toteutetaan kokeiluvaiheessa suomenkielisenä. Ryhmäkertoja on neljä ja ne pidetään tiistaisin 26.10 – 16.11.2021 klo 14.00-15.30. Ryhmä toteutetaan Teams:n välityksellä.

Ryhmäkerta rakentuu teoriaosuudesta, terapeuttisesta harjoittelusta sekä keskustelusta pienryhmissä. Ryhmän tavoitteena on tarjota tietoa selän ja niskan hyvinvointiin liittyvistä tekijöistä sekä oppia tunnistamaan omassa arjessaan ne tekijät, jotka ovat haitallisia selän hyvinvoinnille. Ryhmässä harjoitellaan selän ja niskan tukilihasten vahvistamista, liikkuvuuden ylläpitämistä sekä rentoutusasentoja, joiden lisäksi ryhmä tarjoaa työkaluja arkiliikunnan lisäämiseen. Tavoitteena on myös selittää ja auttaa ymmärtämään kipua.

Miten selkä ja niska kuntoon kotikonstein -ryhmään pääsee?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä valtakunnalliseen palvelunumeroon, p. 046 7101073. Sinut ohjataan fysioterapeutille, jonka kautta pääset mukaan ryhmään. Ryhmään voi hakea mukaan 9.10. saakka ja mukaan mahtuu 15 opiskelijaa.