Siirry sisältöön
Valtakunnalliset ajanvarausnumerot palvelevat arkisin klo 8.00-13.00: yleis- ja mielenterveys p. 046 710 1073 ja suunterveys p. 046 710 1085. Jatkamme puhelinpalvelun ruuhkan purkamista ja saat takaisinsoiton noin 2 arkipäivän kuluessa. Self-verkkopalvelu on käytössäsi, mutta SelfChat on toistaiseksi suljettu.

Reseptejä opiskelijoilta opiskelijoille -vihko julkaistu

Uusi Energinen ja hyvinvoiva ARKI – reseptejä opiskelijoilta opiskelijoille -vihko on juuri julkaistu. Reseptivihko on tarkoitettu kaikille opiskelijoille, ja siihen on koottu yhteensä 21 suosikkireseptiä opiskelijoilta opiskelijoille.

Arki voi olla monelle stressaavaa ja rahakin voi välillä olla tiukoilla. Siksi reseptivihkon ruuat ovat terveellisiä, edullisia, ympäristöystävällisiä ja helppoja.

Mukana on monta helppoa reseptiä arkeen, ja niiden avulla kannustetaan kokkaamaan terveellistä ja hyvältä maistuvaa ruokaa kotona. Reseptien ainesosat ovat yleisiä ja monikäyttöisiä eivätkä erityisen kalliita. Monessa reseptissä on tarjolla kasvisvaihtoehto, ja siten kannustetaan kokkaamaan ympäristöystävällisesti. Mukana on myös monta muuta vinkkiä ruoanlaittoon.

Reseptivihkon on työstänyt Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS) yhdessä opiskelijoiden kanssa – ja niin syntyi kaikkien iloksi reseptejä opiskelijoilta opiskelijoille!

Markkinointikuva reseptivihkosta