Siirry sisältöön

Osallistu Lähde liikkeelle! -kilpailuun

Lähde liikkeelle! -kilpailun tavoite on innostaa opiskelijajärjestöjä tekemään leikkimielinen video Instagramiin matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksista. Somekampanjan tavoitteena on muistuttaa liikunnan merkityksestä ja kannustaa hauskalla tavalla liikkumiseen näin vuoden pimeimmän ajan saapuessa.

Käy katsomassa malliesimerkki YTHS:n instasta @yths_fshs

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden järjestöjen kesken arvomme 20 kpl peliliivejä järjestön käyttöön heidän omalla logolla varustettuna. Kilpailuaika on 17.11-10.12.2021 ja arvonta toteutetaan viimeistään 17.12.2021.

Kilpailu on osa Liikunta 2021-2021 -teemavuottamme, jonka tarkoituksena on kannustaa liikuntaan kaikissa korkeakouluissa.

Osallistuminen on helppoa

  1. Katso kilpailuvideo YTHS:n Instagramista
  2. Tee oma leikkimielinen liikunta-aiheinen video
  3. Julkaise se järjestönne Instagram Storiesissa tai feedissä (mikäli järjestöllänne on vain Facebook käytössä, voitte osallistua myös sitä kautta)
  4. Tägää YTHS julkaisuun

Kannustamme käyttämään julkaisun yhteydessä tunnistetta #lähdeliikkeelle sekä kehottamaan jäsenistö lähtemään liikkeelle.


Kilpailun säännöt

Ketkä voivat osallistua?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomen korkeakouluissa toimivat opiskelijajärjestöt.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Arvomme yhteensä 20 kpl peliliivejä opiskelijajärjestön omalla logolla varustettuna. Palkinnon yhteenlaskettu arvo on enintään 160 euroa.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Järjestäjä sopii palkinnon toimittamisesta kahdenvälisesti palkinnon voittajan kanssa 17.12.2021 mennessä.

Miten kilpailuun osallistutaan?

Kilpailuun osallistutaan tekemällä liikunta-aiheinen lyhyt video, joka julkaistaan järjestön Instagramissa tai Facebookissa ja siihen tägätään @yths. Kilpailuaika on 17.11-10.12.2021.

Järjestäjän vastuu

YTHS vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Osallistuja vapauttaa YTHS:n sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. YTHS:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. YTHS ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Tekijänoikeudet

Osallistuja vastaa tuottamansa materiaalin tekijänoikeuksien oikeellisuudesta ja huomioimisesta. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa YTHS:lle oikeuden jakaa tuottamansa videomateriaali omissa Instagram- ja Facebook-kanavissaan.

Muut ehdot

YTHS ilmoittaa kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. YTHS pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Instagram tai Facebook eivät ole mukana kilpailussa.

Lähde liikkeelle stories kuva