Siirry sisältöön

Haasteita ateriarytmissä? Ilmoittaudu verkkopohjaiseen Rytmiä ruokailuun -vertaistukiryhmään

Päivitetty 2.11.2021

Opiskelijoilla on nyt mahdollisuus tarkastella syömistottumuksiaan ja harjoitella säännöllistä ateriarytmiä verkossa toteutettavissa Rytmiä ruokailuun -vertaistukiryhmissä. Ryhmien toiminta perustuu ohjattuun vertaistukeen, ja niissä hyödynnetään MealLogger-sovellusta. Ryhmiä järjestetään syksyn aikana kaksi. Molempiin ryhmiin ehtii vielä ilmoittautua.

Ryhmän kesto on kolme viikkoa, ja kullakin viikolla on oma teemansa. Ensimmäisellä viikolla keskitytään ateriarytmiin ja toisella viikolla lautasmalliin ja nälän ja kylläisyyden tunnistamiseen. Kolmannen viikon teemana on syömisen psykologia. Ryhmiin sisältyy viikoittain yhteinen vapaaehtoinen Teams-tapaaminen.

Ennen ryhmän aloitusta osallistujat saavat infokirjeen ja kutsun MealLogger-sovellukseen. Sovellus ladataan omaan puhelimeen. Osallistuja pääsee lähettämään sovellukseen kuvia aterioistaan. Ravitsemuksen eri osa-alueita käydään läpi asiantuntijan ennalta laatiman suunnitelman mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu tästä mukaan

Ensimmäinen ryhmä alkaa 25.10.2021,
(ryhmään ilmoittautuminen on päättynyt)
Toinen ryhmä starttaa 22.11.2021
(ryhmä on täynnä)

Ryhmään mahtuu 20 opiskelijaa. Muistathan merkitä ilmoittautumisen yhteydessä, kumpana ajankohtana haluat aloittaa ryhmässä.

Kaikkeen YTHS:n ryhmätoimintaan pääset tutustumaan Palvelut-valikon alta tai suoraan tästä linkistä.