Siirry sisältöön

Tule opiskelijaraatiin kehittämään YTHS:n toimintaa ja palveluja!

Kiinnostaako sinua opiskeluyhteisösi ja korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi- ja terveyspalvelujen kehittäminen? Onko sinulla ajatuksia siitä, miten YTHS:llä asiointia voitaisiin entisestään sujuvoittaa? Tai millaista terveystietoa ja viestintää opiskelijat kaipaavat? Tule mukaan opiskelijaraatiin kehittämään YTHS:n toimintaa yhdessä muiden opiskelijoiden ja YTHS:n ammattilaisten kanssa.

YTHS kutsuu koolle yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoista koostuvan raadin, jonka tavoitteena on tuoda opiskelijan ääni mukaan kehittämiseen. Yhteiskehittämisen avulla haluamme ymmärtää syvällisesti opiskelijoiden tarpeita ja käyttajäkokemuksia, ratkaista  niihin liittyviä mahdollisia pullonkauloja ja tuottaa yhdessä uusia ratkaisuja ja toimintatapoja.

YTHS:n opiskelijaraadin jäsenenä saat

  • Mahdollisuuden osallistua omien palvelujen kehittämiseen
  • Osaamista yhteiskehittämisestä
  • CV-merkinnän osallistumisesta

Nyt koottavan opiskelijaraadin toimikausi on yksi vuosi tammikuusta 2021 alkaen. Raatiin voi hakea mukaan, vaikka opinnot päättyisivät raadin toimikauden aikana.

Toimikautensa aikana raati kokoontuu yleisiin ja yhteisiin kokouksiin 2-3 kertaa vuodessa. Lisäksi raadin sisällä järjestäydytään aihealueiden mukaisesti pienryhmiin, jotka kokoontuvat tarpeen mukaan 2-3 kertaa vuodessa. Molemmissa tapauksissa raadit kokoontuvat iltapäivisin klo 15.00-16.30. Kokoontumiset järjestetään etänä Teamsin välityksellä.

Opiskelijaraadin kokoonpanosta ilmoitetaan kaikille hakijoille tammikuussa 2021 ja ensimmäinen yhteiskokous järjestetään helmikuussa 2021. Järjestäytymiskokouksessa keskustellaan tarkemmin raadintoiminnasta ja vuoden aikana käsiteltävistä aiheista.

YTHS:n tavoitteena on valtakunnallisesti kattava ja monimuotoinen opiskelijaraati. Raadin sujuvan toiminnan varmistamiseksi jäsenten kokonaismäärä on 60 opiskelijaa, joista puolet ammattikorkeakouluista ja puolet yliopistoista. ​Raati toimii pääasiassa suomen kielellä, mutta tarvittaessa raadin ja/tai raadin sisäisten pienryhmien kokoontumisia voidaan järjestää muilla YTHS:n palvelukielillä

Kiinnostuitko? Hae mukaan 31.12.2020 mennessä >