Siirry sisältöön

YTHS:n aukioloajat kesällä 2020

Kaikki palvelupisteemme ovat kiinni juhannusaattona 19.6.2020 sekä ajalla 6.7.–2.8.2020. Maanantaina 3.8. palvelemme klo 10 alkaen. Kesän aukioloajoissamme on palvelupistekohtaisia eroja. Tarkista palvelupisteesi aukioloajat.

Palvelupisteesi ollessa kiinni ole yhteydessä paikalliseen terveyskeskukseen. Löydät opiskelupaikkakuntakohtaiset yhteystiedot paikallisiin terveyskeskuksiin palvelupisteesi sivulta.

Matkailuneuvonta ja reseptien uusinta

Matkailuneuvonta on kiinni 16.8.2020 saakka.

Reseptien uusinta Omakannassa ei ole mahdollista 1.7.–2.8. eikä palvelupisteissä niiden ollessa kiinni.

Self-palvelut

Chat palvelee Selfissä torstaihin 26.6. saakka ja avautuu jälleen maanantaina 3.8.

Ehkäisyreseptien uusinta-lomake ja yhteydenottolomake ovat auki 1.7. saakka ja palvelevat jälleen maanantaista 3.8. alkaen.

Laskujen oikaisupyyntö-lomake pysyy auki 1.7.-2.8. välisenä aikana mutta oikaisuja käsitellään taas maanantaista 3.8. alkaen.

yths.fi –sivujen lomakkeet

Verkkosivuilta löytyvät asiointilomakkeet (esimerkiksi oikaisupyynnöt tai potilasasiakirjatilaukset, yhteydenotto potilasasiamieheen tai tietosuojavastaavaan) ovat käytössäsi myös kesätauon aikana. Huomaathan, että kaikkia lomakkeita ei kuitenkaan käsitellä heinäkuussa.

Elokuussa tavataan!

Muistathan, että YTHS:n palvelut ovat käytössäsi saman ajan kuin ylioppilaskunnanjäsenyytesi on voimassa. Edellisen lukuvuoden / kevätlukukauden jäsenyys päättyy 31.7. Jotta palvelut ja Self-verkkopalvelu ovat käytössäsi heti elokuussa, huolehdithan, että ylioppilaskunnan jäsenmaksu on maksettu. Jos sinulla on vastaanottoaika elokuussa, maksukuitti kannattaa ottaa mukaan. Lue lisää ylioppilaskunnan jäsenmaksuista.