Skip to content
warning
16.1.2020 klo 12.00: Laskuihin ja laskuhuomautuksiin liittyvät lomakkeet eivät tällä hetkellä löydy Self-palvelusta. Häiriö korjataan vko 4 aikana. Kiireellisessä asiassa ota yhteyttä palvelupisteeseesi. Pahoittelemme tilannetta.

AJANVARAUS

Ajanvaraus tapahtuu hoidontarpeen arvioinnin kautta SelfChatissa tai palvelupisteesi puhelinpalvelussa.

VERKKOASIOINTI

Hoidat terveyteesi liittyviä asioita helposti ja nopeasti opiskelijan verkkopalvelussa. Tutustu Self-palveluun.

PALVELUPISTEET

TERVEYSTIETOA

Askarruttaako oma terveytesi? Hae tietoa ja itsehoito-ohjeita opiskeluterveyden tietopankista.

PALVELUJAMME

etavastaanotto

Tervetuloa etävastaanotolle!

YTHS:n terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle voit tulla monissa asioissa myös videovälitteisesti. Etävastaanottoa varten tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen. Etävastaanotto tapahtuu Selfissä YTHS:n tietosuojan mukaisesti.

Vastaa terveyskyselyyn Selfissä

YTHS kutsuu kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat vastamaan terveyskyselyyn. Joko sinä olet vastannut kyselyyn? Ota hyvä startti yhteiselle matkallemme, kirjaudu Selfiin ja kerro meille, miten tänään voit.

TUTUSTU MYÖS

YTHS 2021

Seuraa YTHS:n laajentumisen etenemistä

Laki korkeakouluopiskelijoiden terveydenhuollosta tulee voimaan 1.1.2021. YTHS:llä se tarkoittaa mm. kasvavaa asiakas- ja henkilöstömäärää, uusia palvelupisteitä ja entistä laajempaa palveluverkostoa.

pää pystyyn

Pää pystyyn!

Jumittaako niskasi? Särkeekö päätäsi? Narskutteletko hampaitasi? Jos vastasit kyllä, et ole yksin – varsin monella opiskelijalla on samanlaisia ongelmia. Näiden vaivojen taustalla on usein huono asento. 

opiskelija antaa palautetta hoidosta

Hoidon laatu ja turvallisuus

Työskentelemme YTHS:llä sen eteen, että olet tyytyväinen saamaasi hoitoon. Noudatamme ohjeistuksia, suosituksia ja toimintatapoja, jotta hoito on mahdollisimman laadukasta ja turvallista jokaisella hoitokerralla.

Ajankohtaista

Turussa infotilaisuuksia kuntoutuspsykoterapiasta

Ajankohtaista
Oletko harkitsemassa kuntoutuspsykoterapiaan hakeutumista? Tule kuulemaan aiheesta omien pohdintojesi tueksi sekä saadaksesi tietoa asiasta. Tilaisuuksia järjestetään Turussa keväällä keskiviikkoina: 12.0218.0315.0415.05 Tilaisuudet alkavat klo. 12:00. Paikalla on YTHS:n osaavia mielenterveystyöntekijöitä. Paikka: …

SelfChatin palveluajat muuttuivat

Ajankohtaista
SelfChatin palveluajat ovat muuttuneet. SelfChat palvelee jatkossa kaikkina arkipäivinä klo 12-14.

Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia selvitetään KOTT 2020-tukimuksessa

Ajankohtaista
Korkeakouluopiskelijoiden terveyttä ja hyvinvointia selvitetään jälleen tänä vuonna KOTT-tutkimuksessa. Kyselyn saa maaliskuussa 10 000 opiskelijaa Suomen yliopistoista ja ammattikorkeakouluista.

yths.fi uudistui: Parempaa palvelua myös verkossa

Ajankohtaista
YTHS:n uudet verkkosivut on julkaistu. Uusi sivusto rakennettiin käyttäjien näkökulmasta.