Siirry sisältöön

AJANVARAUS

Ajanvaraus tapahtuu hoidontarpeen arvioinnin kautta SelfChatissa tai palvelupisteesi puhelinpalvelussa.

VERKKOASIOINTI

Hoidat terveyteesi liittyviä asioita helposti ja nopeasti opiskelijan verkkopalvelussa. Tutustu Self-palveluun.

PALVELUPISTEET

TERVEYSTIETOA

Askarruttaako oma terveytesi? Hae tietoa ja itsehoito-ohjeita opiskeluterveyden tietopankista.

PALVELUJAMME

etavastaanotto

Tervetuloa etävastaanotolle!

YTHS:n terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolle voit tulla monissa asioissa myös videovälitteisesti. Etävastaanottoa varten tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen. Etävastaanotto tapahtuu Selfissä YTHS:n tietosuojan mukaisesti.

etätestaus

Seksitautien maksuton etätestaus

Maksuttoman etätestin avulla saat nopeasti ja helposti vastauksen tippuri- tai klamydiaepäilyihin. Jos testituloksesi on positiivinen, niin olehan yhteydessä omaan palvelupisteeseesi hoidontarpeen arviointia varten tai YTHS:n ollessa kiinni, oman alueesi terveyskeskukseen.

TUTUSTU MYÖS

YTHS 2021

Seuraa YTHS:n laajentumisen etenemistä

Laki korkeakouluopiskelijoiden terveydenhuollosta tulee voimaan 1.1.2021. YTHS:llä se tarkoittaa mm. kasvavaa asiakas- ja henkilöstömäärää, uusia palvelupisteitä ja entistä laajempaa palveluverkostoa.

terveystietopankki

Askarruttaako oma terveytesi?

Kokeile terveystietopankkia! Terveystietopankista löydät kattavasti artikkeleita, tietoa ja itsehoito-ohjeita erilaisiin terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyviin asioihin.

opiskelija antaa palautetta hoidosta

Hoidon laatu ja turvallisuus

Työskentelemme YTHS:llä sen eteen, että olet tyytyväinen saamaasi hoitoon. Noudatamme ohjeistuksia, suosituksia ja toimintatapoja, jotta hoito on mahdollisimman laadukasta ja turvallista jokaisella hoitokerralla.

Ajankohtaista

Palvelupisteiden remontit voivat aiheuttaa hetkellistä haittaa asiointiin

Ajankohtaista
YTHS:n palvelupisteissä valmistaudutaan toiminnan laajentumiseen 1.1.2021. Kaikissa toimitiloissa remontoidaan lisää vastaanottotiloja ja osalla paikkakunnista remonteista voi syksyn aikana aiheutua hetkellistä haittaa palvelutoimintaan.

Psykoterapeutti Emilia Kujala: Ympäristöllä suuri vaikutus syömiseen

Ajankohtaista
Psykoterapeutti, sosiaalipsykologi ja tietokirjailija Emilia Kujala puhuu YTHS:n Mielikuvia ruuasta -seminaarissa 19.8. siitä, miten syömiskäyttäytymistä voidaan ymmärtää ja muuttaa. Lue Emilian ajatuksista ennakkoon ja ilmoittaudu mukaan webinaariin.

Todistukset ja lausunnot YTHS:llä

Ajankohtaista
Syyslukukauden 2020 alusta lähtien opiskelija voi saada YTHS:ltä sellaisia hoitoon tai opiskeluun liittyviä todistuksia ja lausuntoja, joista on linjattu Opiskeluterveydenhuollon oppaassa.

Tervetuloa SelfChatiin!

Ajankohtaista
SelfChat palvelee sinua hoidontarpeen arvioinnissa, terveysneuvonnassa ja palveluopastuksessa.