Siirry sisältöön
Varauduthan ammattiliittojen torstaille 14.12.2023 suunnittelemaan julkisen liikenteen lakkoon etukäteen, jos sinulla on ajanvaraus YTHS:lle. Jos et saavu varatulle ajallesi lakkoon liittyvien matkustusvaikeuksien takia etkä ole siirtänyt tai perunut aikaa viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa, joudumme valitettavasti perimään käyttämättä jääneiden ja peruuttamattomien vastaanottojen maksun.

Terveyttä edistävä syöminen tuo voimaa arkeen ja jaksamista opiskeluun. Siksi olemme ottaneet käyttöön digitaalisen YTHS Ravitsemus -palvelun, joka tukee sinua löytämään juuri itsellesi sopivat tavat syödä hyvin, tarjoaa vertaistukea ja sisältää hyvinvointiin liittyviä itsenäisiä valmennusohjelmia. Ajantasaisen tiedon lisäksi pääset havainnoimaan omaa toimintaasi, tekemään hyvinvointia tukevia harjoituksia ja harjoittelemaan uusia tottumuksia omaan tahtiisi.

Mobiilisti toimiva YTHS Ravitsemus on opiskelijoiden käytössä maksutta koko opiskelujen ajan. Se on siis ulottuvillasi juuri silloin, kun tarvitset. Palvelu on saatavilla suomen-, ruotsin- ja englanninkielisenä.  

Lue lisää artikkelista “Digitaalinen YTHS Ravitsemus -palvelu tukee opiskelijan jaksamista”

Näin saat YTHS Ravitsemuksen käyttöösi

Kirjaudu Self-palveluun ja luo sieltä löytyvän linkin avulla tunnus YTHS Ravitsemukseen. Palvelu toimii MealLogger Plus -sovelluksessa. Lataa Meallogger Plus puhelimen sovelluskaupasta ja kirjaudu sisään palveluun.

Mitä kaikkea YTHS Ravitsemus -palvelu tarjoaa?

YTHS Ravitsemus koostuu monipuolisista toisiaan täydentävistä sisällöistä, jotka on suunniteltu juuri opiskelijoille. Löydät sovelluksesta esimerkiksi:

  • Viikoittaisia vinkkejä ja reseptejä arjen hyvinvointitekojesi tueksi
  • Mahdollisuuden kysyä anonyymisti ravitsemusterapeutilta juuri itseä mietityttävistä asioista
  • Kuvallisen ruokapäiväkirjan, jonka avulla voit tehdä oman syömisesi näkyväksi
  • Podcasteja, joissa hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaiset keskustelevat rennolla otteella esimerkiksi kestävistä ruokavalinnoista arjessa ja motivaation löytämisestä
  • Ravitsemusohjelmia, joiden avulla voit seurata omien tavoitteiden toteutumista
  •  Artikkeleita ja testejä, jotka auttavat tunnistamaan, miten ympäristö, kulttuuri, opitut tavat sekä biologia vaikuttavat arjen valintoihin ja hyvinvointiin
  • Asiantuntijaluentoja ravitsemuksen ja hyvinvoinnin perusasioista, kuten elämäntapamuutoksen tekemisestä ja energiaravintoaineiden merkityksestä.

Lisäksi ottamalla palvelun käyttöösi pääset osallistumaan itsenäisesti toteutettaviin yksilövalmennuksiin. Valmennusohjelmia ovat Arjessa jaksaminen, Rauhoita stressivatsa, Ruokasuhde, Painonhallinta ja Liikunta ja ravitsemus. Valmennuksien kesto vaihtelee sisällön laajuuden mukaan kahdesta kuuteen viikkoon. Voita valita valmennusohjelman omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan ja juuri silloin, kun haluat.

Katso myös