Siirry sisältöön
Laaja häiriö valtakunnallisen palvelutoimijan tietoliikenteessä havaittiin 22.6.2021 klo 8.00–15.00 välisenä aikana. Häiriötilanne on voinut estää osittain puhelin-, vastaanotto- ja chat-palvelujen toiminnan. Jos sinulla oli häiriön aikaan estynyt etävastaanottoaika, olemme sinuun yhteydessä. Pahoittelemme mahdollista haittaa.

YTHS-päivänä lounastellaan yhdessä

YTHS-päivä tulee taas! Järjestyksessään kolmas YTHS-päivä näkyy kampuksilla keskiviikkona 18.3.2020 teemalla #lounasseuraa.

Istutko sinä opiskelijaravintolassa yksin, seurana ehkä vain kännykkä? Kaipaisitko lounasseuraksi kaveria tai uusia tuttavuuksia? Maaliskuussa se onnistuu, kun YTHS-päivän #lounasseuraa-kampanja järjestää kampusten opiskelijaravintoloissa seuraa ruokailuun kaikille halukkaille.

YTHS-päivän tämän vuoden kampanjalla halutaan kiinnittää huomio opiskelijoiden yksinäisyyteen ja yksinruokailuun.

KOTT-tutkimuksen mukaan viidesosa opiskelijoista ei käytä lainkaan opiskelijaravintoloiden palveluja ja 22 prosenttia ei koe kuuluvansa mihinkään ryhmään. #lounasseuraa-kampanja tarttuu näihin teemoihin hauskalla ja kepeällä tavalla ja kutsuu kaikki kampusravintoloihin lounastamaan 18.3.2020. Save the date ja pysy kanavalla – lisätietoa kampanjaravintoloista ja ajankohdista tulossa pian!