Self - hallitse ajanvarauksiasi 

Ota käyttöön Self! 

Opiskelijoiden uusi verkkopalvelu Self (entinen OmaYTHS) on käytettävissäsi. Palvelussa voit tarkistaa ja perua omia vastaanottoaikojasi. Mikäli olet saanut ajanvaraukseen oikeuttavan luvan, voit myös varata ajan ja siirtää jo varaamiasi aikoja palvelun kautta.

Otamme mielellämme vastaan palautetta palvelusta.

Mikä Self?

Self-palvelun kautta voit tarkistaa, peruuttaa ja siirtää vastaanottoaikojasi. Voit myös varata verkossa vastaanottoajan, jos kyseiseen vaivaan tai sairauteen on jo tehty hoidontarpeen arviointi. ​Palveluun tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Palveluun kirjautuessa tunnistautumisen lisäksi tarkastetaan myös käyttöoikeus YTHS-palveluihin. YTHS:n terveydenhoitomaksun tulee olla maksettu. Tiedot päivittyvät yliopistojen Virta-opintotietopalvelusta YTHS:lle joka yö.

Selfin palveluvalikoima laajenee vuoden 2017 aikana. Se mahdollistaa jatkossa mm. turvallisen viestinnän YTHS:n ammattilaisten kanssa, kohdennetun terveyden edistämistiedon sekä digitaalisen oirekyselyn vastaanotolle pääsemisen nopeuttamiseksi.​ Tiedotamme uusista palveluista hyvissä ajoin.

Katso video Self-palvelusta:

 

selflogo

Mikä on Self?

  • YTHS:n omille asiakkailleen tarjoama palvelu, joka mahdollistaa ajanvarausten hallinnan verkossa.
  • Ajan varaukseen ja siirtämiseen tarvitset ajanvarausluvan, jonka saat YTHS:n hoitajalta tai lääkäriltä hoidontarpeen arvioinnin tai vastaanottokäynnin yhteydessä.
  • Varattuja aikoja voit tarkastella ja perua myös ilman ajanvarauslupaa.


Mikä on Omakanta?

  • Kaikille kansalaisille tarkoitettu Kelan ylläpitämä verkkopalvelu, jossa voit katsoa omia terveystietojasi, esim. laboratoriotuloksia tai sairauskertomuksia.
  • Näet myös omat sähköiset reseptisi ja voit pyytää niiden uusimista.
  • Palvelu mahdollistaa tietojen välittämisen terveydenhuollon eri toimijoiden kesken.
  • Voit itse antaa suostumuksen siihen, mitkä tiedot voidaan jakaa terveydenhuollon palveluntarjoajien (vaikkapa YTHS:n ja oman kotipaikkakuntasi terveysaseman) kesken, ja voit muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi koska tahansa.
  • YTHS on tällä hetkellä mukana Kanta-järjestelmässä yleisterveyden ja mielenterveyden palveluiden osalta. Suunterveyden palvelut liittyvät Kantaan myöhemmin.
  • Lue lisää ja ota palvelu käyttöön osoitteessa omakanta.fi