Siirry sisältöön

YTHS:n palvelut käytössäsi yo-kunnan jäsenmaksulla

Muistathan, että YTHS:n palvelut ovat käytössäsi silloin, kun ylioppilaskunnan jäsenyytesi on voimassa. Kevätlukukauden jäsenyys päättyy 31.7.2020 ja uusi jäsenmaksukausi alkaa 1.8.2020.  Jotta voit käyttää YTHS:n palveluja palvelupisteissä tai Self-verkkopalvelua 1.8. alkaen, ylioppilaskuntasi syyskauden jäsenmaksu tulee olla maksettuna ja sinun tulee olla ilmoittautunut läsnäolevaksi opiskelijaksi. Lue lisää >

Tieto ylioppilaskunnan jäsenmaksun suorittamisesta välittyy YTHS:lle viiveellä. Tästä johtuen esimerkiksi Self-palvelu ei ole kaikkien opiskelijoiden käytössä, vaikka jäsenmaksu olisi suoritettu. Varauduthan siksi elokuussa lähivastaanotolle tullessasi todistamaan ylioppilaskunnan jäsenyys voimassa olevalla opiskelijakortilla, yliopiston opiskelutodistuksella tai maksukuitilla ylioppilaskunnan jäsenmaksun/terveydenhoitomaksun maksamisesta.

Oletko tulossa etävastaanotolle? Etävastaanottoon pääset Self-palvelun kautta, joka on käytössäsi ylioppilaskunnan jäsenyytesi ollessa voimassa. Koska jäsenmaksun kirjautumisessa on viivettä, kokeile Selfiin kirjautumista ennen etävastaanottoa. Jos et pääse kirjautumaan, ota puhelimitse yhteyttä palvelupisteesi hoidontarpeen arviointiin ajan siirtämiseksi.